Actiunea de ieri a celor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova le-a dat fiori reci pe „sira spinarii” unor factori de decizie din Prahova si unor fosti sefi de la APM Prahova

0
163

IPJ Prahova- prin SICE – isi face datoria in dosarul “Mafia Gunoaielor”

Polițiștii de la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova au efectuat ieri perchezitii la o firma de colectare și reciclare a deșeurilor, confirmand dezvaluirile noastre.

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova

COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova

EDITORIAL/CEI 3 „MUSCHETARI” SI CELE 3 FIRME AGREATE SA COLECTEZE SI SA TRANSPORTE DESEURILE COVID 19 DIN PRAHOVA/TUN DIN PANDEMIE

Am rugat sa mai aveți încredere și în noi, nu numai in  pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă.

Asa cum am precizat in articolele noastre, aceste actiuni ale gruparii de crima organizata autohtona din „Mafia Gunoaielor” sunt monitorizate.

Actiunea de ieri a celor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova  le-a dat fiori reci pe „sira spinarii” unor factori de decizie din Prahova, unor fosti sefi de la APM Prahova, sa nu zicem ca si actuala conducere a Garzii de Mediu nu se simte confortabil.

Fiori reci se resimt si la nivelul Rafinariei Rompetrol – Vega si a firmelor cu care aceasta a incheiat contracte de „mediu”, precum si la nivelul conducerii Conpet SA Ploiesti (am precizat ca este un dosar „mamut” la o unitate de parchet si pe aceste aspecte).

Mai mult, perchezitia de ieri a stopat ca prin farmec o actiune de protest „programata/regizata” a angajatilor ROSAL in fata Primariei Municipiului Ploiesti, subiect pe care il vom dezvlota ceva mai incolo.

In aceasta ancheta a SICE, protejatii procurorului Negulescu Mircea se roaga sa nu se ajunga cu cercetarile pe undeva prin Teleajen, prin vecinatatea statiei Lukoil si sa se descopere dupa escavari contactori ingropati de la o fabrica din Sinaia deschisa de un investitor italian si/sau pe la anumite balastiere unde au fost ingropate deseuri periculoase, aspecte musamalizate de procurorul „Portocala”.  DIICOT Prahova poate redeschide dosarul? Nici Cireasa nu se simte prea confortabil...A venit „cireasa” de pe tort! Vom reveni, in masura in care nu periclitam cercetarile penale. (Cristina T.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here