Minciunile sub juramant ale martorului protejat cu identitate falsa – Nicolae Cantemir Vasile (căruia i s-a atribuit pseudonimul Constantin Mugurel) – Ziarul Incisiv de Prahova

0
118

In primul episod am dezvaluit, inj exclusivitate, cum paziti de interlopi in sediul central al PMP si girati prin  prezenta lui Traian Basescu care, probabil (N.R dupa discutiile cu acesta cu siguranta nu avea  habar nu avea cunostiinta ce se intampla cu aceasta grupare), despre mojiciile lui Moise Deju (baiatul bulibasei din Dambovita), in cardasie cu Eugen Tomac, in octombrie 2020, cand acestia        si-au batut joc de statutul partidului si au schimbat, ilegal,  votul  dat de membri PMP cam in toate filialele din tara ale acesestui partid, pentru un grup de interese restrans care si-au trecut partidul pe persona fizica, in interes personal, de afaceri.

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

De asemenea, va dezvaluiam ca, din om de bază pe Dorobanți, individul a ajuns să comande conducerea centrală a PMP-ului. Anul 2019 i-a adus titlu de Deputat după ce Eugen Tomac, prietenul sau de îmbogățire l-a ,,executat’’ din partid pe cel care era pe locul trei, președinte COTAR, Vasile Ștefănescu. Cu locul patru a fost ceva mai ușor. Acolo se afla un alt interlop Stefan Florescu, omul de casă a lui Piedone si ,,amic’’ cu clanul sportivilor. Tot gurile rele spun că Moise Deju Sebastian i-a facilitat prin rețeaua AFI – Gabriela Firea, un spațiu de 1000 m2 pe o arteră importanta din sectorul 6. Mai mult i s-au dat bani la pungă să îl renoveze. Scopul: retragerea lui Florescu de pe lista de Camera Deputaților. Realitatea a făcut că așa   s-a și întâmplat! Moise Deju Sebastian din cumpărător de drepturi litigioase s-a trezit deputat in Parlamentul României.

Prietenul Eugen Tomac a avut grijă de sponsorul său. S-a ținut de cuvânt! L-a făcut deputat. Doar e frumoasă casa primită pe numele soacrei de la ANRP-istul de Dâmbovița! (Aici, am inteles ca il doare pe marele Tomac si incearca sa discute cu redactia Incisiv de Prahova, intre 4 „ochisori”. Bai, Tomac, noi am fumat de „astia” ca tine pe paine, la micul dejun!)!

Noi ne vom continua serilalul dezvaluirilor, cum  am promis, din toate filialele!

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

 

Aceasta gasca condusa de Tomac cu sagetile sale s-au gandit sa mai traga un tun bugetului de stat, nu o spunem doar noi ci si cateva ziare prestigioase si TV-uri!

Sa incepem cu inceputul, acerstei gasti de criminalitate econ omico-financiara organizata care se ascunde in spatele partidului PMP, mai bine zis care au incercat sa isi ia partidul pe persoana fizica pentru interese obscure!

Investigatia noastra cu toate probele video consemnate sunt confirmate si de altii, asa ca lucram cu materialul „clientilor”.

Iata ce declara pe facebook, Magdalena Bistriceanu, fost vicepreședinte și purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară (PMP):

„Ce fac borfașii când nu sunt băgați în seamă?

În vara anului 2020, pe când unii se luptau cu Covidul, un proiect de lege PMP a trecut tacit prin Senat și a intrat în dezbaterea Camerei Deputaților. Ce discutau și urmăreau aleșii noștri de zor, cu masca pe figură? De-ale lor legate de proprietăți, bani, interese, câștig și iar câștig. Mai precis, își doreau ca Centrul Expozițional Romexpo să treacă moka din proprietatea Statului român în proprietatea Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR). Au și reușit!

Vorbim de un tun imobiliar în valoare de sute de milioane de euro dat în Parlament, cu ajutorul PMP, PNL și PSD. Dorința PMP Totul a pornit în martie 2020 de la o inițiativă legislativă a fostului deputat PMP Marius Pașcan prin care se dorea modificarea legii de funcționare a Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), o asociație cu statut de utilitate publică. Astfel, un teren de 46 de hectare aflat în proprietatea statului și dat spre folosință gratuită CCIR pentru 49 de ani, urma să își schimbe proprietarul printr-o lege votată de Parlament. De la stat trecea la CCIR. Terenul de la Romexpo a fost transmis cu titlu gratuit către Camera de Comerț încă din 2004, printr-o hotărâre de guvern, guvern condus pe atunci de Adrian Năstase. Potrivit acelui HG, Camera de Comerț și Industrie a României are dreptul să folosească terenul gratuit până în 2053. Nefiind proprietară pe suprafață, nu poate construi pe ea. Așa a apărut inițiativa deputatului PMP care a adunat rapid mai mulți colegi de partid: Corneliu Bichineţ, Cătălina Bozianu, Sebastian Moise, Constantin Codreanu, Doru-Petrişor Coliu, Cătălin Cristache, Cornel Sămărtinean, Todoran Adrian, parlamentari PMP. deputați ALDE/ulterior PMP-isti: Cupă Ion, Mocanu Adrian si alti 7 senatori PMP neafiliati Terenul de 46 de hectare situat în zona de nord a Capitalei valorează, potrivit speciliștilor imobiliari, între 200 și 250 milioane de euro. A fost și prezentat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care a și fost aprobat de administrația fostului primar PSD, Gabriela Firea. Curtea Constituţională a respins, pe 3 martie 2021, sesizarea formulată de către USR şi UDMR asupra proiectului de lege prin care o suprafaţă de 46 de hectare de teren din zona Romexpo trece gratuit în proprietatea Camerei de Comerţ şi Industrie. P.s: dacă mai rămâneau pmp istii in Parlament vindeau tot ca sa vedeți de ce sunt așa “fierti” pe USR, i-au scos de la “cașcaval”.

Aceste dezvaluiri au fost confirmate atat de investigatiile noastre, cat si de investigatiile si dezvaluirile altor ziare prestigioase cat si de anchetele unor TV-uri.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/usr-si-udmr-au-atacat-la-curtea-constitutionala-legea-prin-care-terenul-romexpo-a-fost-cedat-gratis-camerei-de-comert-si-industrie-1363189?fbclid=IwAR2NKInWBXMljC7ptDgQZz4OfVlgufqTI9bqVLbClvO_7VZHqpos7P9H0BA

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/ccr-trecerea-terenului-de-46-de-hectare-de-la-romexpo-la-camera-de-comert-constitutionala-1461649?fbclid=IwAR19310RAhUGV5Mkqvzb1TqUJ7A4Bo9vbyth5n4qHmoK2RsapUgc8jH4KWI

https://spotmedia.ro/stiri/politica/usr-plus-a-ramas-singurul-partid-care-se-opune-tunului-imobiliar-urias-de-la-romexpo-este-incredibil-ce-se-intampla-incredibil?fbclid=IwAR0DB-2fd7NDJTqc_QYTGuQ1IoEyBswGk2o12glkKSHKET9cZLTI272833g

https://www.zf.ro/eveniment/scandalul-terenului-romexpo-cel-bun-bucuresti-extinde-camera-comert-19531488

https://www.libertatea.ro/stiri/un-fond-imobiliar-care-detine-mai-multe-mall-uri-in-romania-critica-modificarile-la-legea-romexpo-nu-rezolva-problema-ajutorului-de-stat-3588759?fbclid=IwAR0_OGK3pE2hf5dcqVCaOdzylFO4C8hU880XiIKLt3JksP3jMNivJBtV04E

https://www.digi24.ro/video/terenul-romexpo-parlamentarii-au-uitat-ce-au-votat-1496055

Acesti „borfasi” care si-au luat partdidul pe nume personal si care au făcut un proiect de lege prin care statul român a pierdut câteva sute de milioane de euro, acum ridică din umeri și spun că nu mai știu ce au scris în document.

Vorbim de parlamentarii care au inițiat legea privind cedarea gratuită a terenului de la Romexpo către Camera de Comerț și Industrii. În plus, partidele care au susținut actul normativ, nu își mai asumă votul dat. Prin decizia lor, senatorii și deputații au reușit să ofere cadou unui ONG 46 de hectare de teren în cea mai bună zonă a Capitalei. Care au fost interesele și artificiile folosite ca legea să fie adoptată în Parlament, vedeți într-un nou episod al campaniei Digi24 „Statul la stat”.

Catalina Bozianu – intr-o totala pierdere de memorie! Revenim noi cu detalii pentru improspatare!

Urmariti cu atentie inregistrarea video. FENOMENALA si spune totul despre aceasta „GASCA”!

https://www.digi24.ro/video/terenul-romexpo-parlamentarii-au-uitat-ce-au-votat-1496055

Dupa ce au pierdut sansa sa vanda PMP la PNL, aceasta grupare isi jura fidelitatea fata de PMP si se jura „ca nu fura si nu pleaca din partid”.

Normal, cand „aripioarele” au fost taiate si aceasta sansa este egala cu zero.

Auzim ca, totusi, Tomac isi va  „muta” cateva persoane/pupile/sageti in PNL, dar pe persoane fizice. Vom urmari cine va pleca din PMP la PNL!

Dupa lupte seculare, dupa ce a jucat la doua capete (PSD  si PNL), dupa taierea aripioarelor, Catalina Bozianu de la Prahova publica, pe pagina sa de socializare, ieri, un mesaj asumat de PMP si, totodata, un atac la Guvernul Florian Citu.

Pe bune, pai cum ramane cu personajul care a ajutat familia acesteia sa obtina un contract („Programul marul, laptele si cornul”) contra unui vot dat tot in partid de o anumita persoana?

Azi il vedem pe acest obraznic cum penetrează cercurile de putere de la stânga la dreapta fără nici o jenă și rușine. Cei drept a întâlnit și personaje slabe și fără experiență de viață pe care le-a jucat ca în jurul cortului. Alaltăieri era omul de casă si afaceri al Gabrielei Firea , ieri se ,,iubea’’ pe viată cu Violeta Alexandru pentru niște funcții și câteva PUZ-uri iar azi în sfârșit și-a găsit jumătatea politică în Nicușor Dan. Vor face împreună o capitală pe modelul Strehaia.

Mâine, obiectivul este Ciprian Ciucu, uns președinte PNL București. Moise are nevoie de el ca de aer să-și țină ,,haremul’’ politic pe linia de plutire. Va fi interesant deoarece CIucu nu uită cei patru ani ai lui Firea, când Moise punea PMP-ul să voteze cu PSD in Consiliul General. Dar, cine știe! Întortocheate sunt cheile banului!

Despre acest personaj, Moise Deju Sebastian se va mai auzi cu siguranță.

Sa intelegem ca nu este nicio problema ca „mentorul” sa se afiseze cu premierul Citi iar beneficiara unor contracte obtinute (vom vedea in ce conditii dupa ce isi va spune parerea organele de cercetare penala) sa atace pe premierul Citu? Zau, chiar asa”

Uite asa  usor revenim la „Programul marul, laptele si cornul” castigat de familia sefuluil PMP Prahova care si-a tras partidul pe persoana fizica..

Dupa doua episoade vom da „legatura” lui Moise Deju Sebastian, prietenul lui Florian Coldea de la SRI.

Intrebam pentru un prieten, are pile si la vasilina grafitata, nu de alta dar vom publica PUZ-urile si cum ele au fost aprobate inainte de a se fi dat un vot de catre conilierii PMP in Coniliul Bucuresti! Vom reveni! (Cristina T,).

Fostul preşedinte al PMP, Eugen Tomac, este cercetat penal într-un dosar care a fost deschis la Parchetul General/Dosarul este aproape de finalizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here