Pantofii cu toc, vedetele de Revelion

0
44

Cand vine vorba de pantofi dama, exista doua mari categorii care fac deliciul tuturor femeilor. Aceste categorii, mari si tari, sunt perechile purtate la cele mai sofisticate evenimente, la cluburile de noapte, la petrecerile aniversare si asa mai departe. Haideti sa descoperim impreuna despre ce categorii este vorba!

1) Pantofi cu platforma – o categorie aparte de pantofi, care se bucura de o popularitate incredibila. Niciodata nu se vor demoda, ba din contra, designerii mereu vor cauta sa reinventeze acest concept sis a vina cu modele noi, in fiecare sezon si an. Iar femeile sunt innebunite dupa acesti pantofi.

2) Pantofi cu toc – ca si o mica observatie si pantofii cu platforma pot prezenta tocuri, dar si aceasta categorie este in topul preferintelor feminine. Si se stie acest lucru si nu cred ca a fost o surpriza nici pentru voi, sa aflati acest lucru de la mine. Pantofii cu toc, desi sunt cei mai ‘’rai’’ din punctul asta de vedere (daca exagerezi purtandu-i, te trezesti cu dureri infernale de picioare) sunt printre preferati. Probabil femeile se ghideaza mai mult dupa motto-ul ‘’sufera baba la frumusete’’.

Avand in vedere ca se apropie petrecerea de Revelion (cea mai asteptata petrecere, dupa care astepti, evident, un an), inchipuiti-va cate femei, la nivel global, vor purta tocuri, special pentru aceasta seara. O sa fie o adevarata parada a tocurilor, care va tine din zori si pana seara tarziu. Acum este momentul in care femeile scot la inaintare cele mai bune perechi de pantofi cu toc din garderoba (si nu glumesc).

De regula, pantofii de calitate trebuie sa fie realizati din materialew de calitate si lucrate cu profesionalism. Mai bine cautati cateva marci cunoscute si platiti o suma mai consistenta pe ei, decat sa ii achizitionati si sa ii purtati o singura data (au fost cazuri, am patit-o pe pielea mea cu o pereche ce imi placea mult).

Ca orice femeie, care se respecta, bineinteles ca si eu voi purta tocuri de Revelion. Ce ocazie mai buna sa imi etalez cele mai extravagante perechi, daca nu in noaptea cea mai speciala din an – petrecerea de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here