Cele mai bune truse de machiaj

0
153

 

Truse de machiaj – Paletele de machiaj sunt unele dintre cele mai folosite produse din lumea cosmeticelor. Unul dintre marile lor avantaje este că ne permit să avem o gamă largă de nuanțe de farduri într-un singur set, fiind foarte ușor de utilizat.

În prezent, pe piață găsim o gamă largă de palete cu farduri, dar, din păcate, nu toate sunt de cea mai bună calitate. Din acest motiv, atunci când avem nevoie de o paletă sau o trusă de machiaj de cea mai bună calitate, trebuie să alegem magazinul potrivit.

Un astfel de magazin este Redvelvet.ro, care își propune să ofere clienților doar produse cosmetice originale, cu proveniență certă, de la branduri de renume precum Dermacol, Sleek, NYX, Golden Rose, Technic, Revlon etc.

Din cel mai bun magazin online de cosmetice de pe piață putem alege oricând truse de machiaj profesionale cu ajutorul cărora ne putem realiza un machiaj deosebit. Iată câteva exemple de truse machiaj comercializate de RedVelvet cu scopul de a ne punem în valoare frumusețea.

Truse machiaj

Trusă profesională Sleek All The Fun Of The Fair

Trusa de farduri profesională cuprinde 12 nuanțe de ochi minerale, pigmentate și cu o rezistență îndelungată. Fardurile din această trusă  sunt în nuanțe perlate, cu microparticule ce au rol de a evidenția și de a ilumina ochiul, conferind un efect radiant.

Trusa combină fardurile mate cu cele strălucitoare, nuanțe “nude” și “culoare”, fiind ideală pentru un machiaj “fresh”. Ea include un aplicator cu două capete de o dimensiune medie.

Trusă profesională Technic Complete Face Palette

O bună alegere este și  trusa profesională completă, ce include produse pentru ten, ochi, sprâncene și aplicatoare. Paleta conține culori diverse, de la nude / natur, bej până la tonuri de gri și antracit.

 Include:

– 9 farduri de pleoape

– 4 farduri obraz / bronzere / pudre în diverse nuanțe

– 3 pudre pentru definirea sprâncenelor

– 1 oglindă

– 1 pensulă dublă pentru fard pleoape

Citeste continuarea pe Financiarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here