Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova si ale ofiterilor SRI Ion Dedu si Florea Daniel sunt confirmate din nou de ICCJ

0
132

Televizoarele LED (light-emitting diod) sunt prezente acum aproape în casele fiecăruia dintre noi. Și nu e de mirare, mai ales că acum că putem să le găsim la un preț rezonabil și să primim, în schimb, o experiență televizată uimitoare. Așadar, la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem televizoare LED?


În primul rând, la rezoluție. Cea mai comună este cea FULL HD și este potrivită în special pentru persoanele care utilizează acest electronic în mod primordial pentru a urmări canalele de televiziune. În schimb, rezoluția 4k sau UHD este mai potrivită pentru cei care vor să redea conținut video prin conectarea la un PC sau alt device. În prezent, niciun canal de televiziune romanesc nu redă conținut 4k, deci astfel de televizoare LED – oferte eMag – nu sunt neapărat soluțiile cele mai bune dacă tu doar vrei să urmărești posturile tale preferate.


În al doilea rând, diagonala televizorului. Chiar dacă poate fi tentant să ne alegem televizoare LED cu diagonale cât mai mari, țineți cont mai întâi de spațiul pe care îl aveți disponibil pentru televizor, unde urmează să fie amplasat și cât de mare este distanța dintre televizor și locul de unde stați la vizionare. În funcție de aceste criterii, găsiți dimensiunea perfectă pentru viitorul vostru televizor.

Pentru că în prezent majoritatea televizoarelor LED sunt și smart, s-ar putea să nici nu trebuiască să mai țineți cont de acest criteriu.


La nivel de caracteristici tehnice, alegeți televizoare LED care să aibă o rată de refresh nativă cât mai mare. Principalul standard este de 60 hz, însă pentru o și mai bună calitate este indicat să alegeți televizoare LED cu o rată de refresh nativă de peste 120 hz. La nivel de conectivitate, aproape orice televizor veți alege va fi dotat cu setul standard de conectori, un slot CI + sau un tuner digital. Dacă aveți nevoie de mai multe surse de conectare sau poate chiar de anumite surse specifice, nu uitați să verificați dacă televizoarele LED pe care le aveți în vizor au incluse și aceste accesorii.


Nu în ultimul rând, țineți cont de brandul televizorului. În principal, cei care sunt în căutare de televizoare LED ieftine își îndreaptă atenția către branduri precum HORIZON, Start Light, Grundig sau Akai. Însă dacă vă doriți o experiență televizată mai bună sau chiar premium iar prețul nu constituie un impediment, Samsung, LG sau Phillips se numără printre brandurile cele mai bune de televizoare LED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here