OPINIE/Tudorele te-ai devoalat – Ziarul Incisiv de Prahova

0
85

Incisiv de Prahova a demarat o serie de dezvaluiri privind caracatita din DRPCIV, IGPR si SIPI. In acest articol va  vom prezenta un alt RAPORT musamalizat de conducerea MAI.

Agentul sef adjunct de politie CHIRVASE VASILE a sesizat, atat verbal cat si in scris pe cale ierarhica, fapte ilegale care s-au petrecut in cadrul Atelierului Vaslui, si anume ca numitul NASTASA IONEL – lucrator in cadrul Atelierului Vaslui, a comis o serie de ilegalitati si ca vreme de 3 ani calendaristici nu s-a prezentat la munca.  Ca urmare a semnalarii acestor fapte, persoanele enumerate mai sus, s-au constituit intr-un grup infracţional organizat (definit de catre Art. 367 Noul Cod Penal ) cu scopul de a il reduce la tacere. Acest grup urmareste prin orice mijloace (inclusiv infractionale) inlaturarea sa din cadrul Atelierului Vaslui.

“Comisarul sef CONSTANTINESCU VALENTIN impreuna cu comisarul sef TUDOR MARCEL desi au luat la cunostinta de faptele ilegale comise de catre lucratorul NASTASA IONEL, au hotarat impreuna cu conducerea DRPCIV Bucuresti sa ascunda aceste fapte si sa faca presiuni asupra mea, pentru a ma reduce la tacere si probabil a-mi face viata un calvar.

Astfel, in baza unor rapoarte calomnioase si fabricate, comisarul sef CONSTANTINESCU VALENTIN impreuna cu conducerea DRPCIV Bucuresti, au determinat cu intentie prin constrangere morala, lucratori din cadrul  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui, să săvârşească cu vinovăţie infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv să redacteze o ‘declaraţie’, în care au relatat  fapte necorespunzătore adevărului cu scopul de a ma cerceta prealabil. Astfel am aflat ca sunt cercetat prealabil in 4 lucrari de cercetare, respectiv 953721/953728/953817/953853.

Toate aceste lucrari de cercetare prealabila s-au pornit datorita Ordinelor de Zi pe Unitate emise de catre Conducerea DRPCIV Bucuresti., fiind raspunsul lor la adresa mea in urma rapoartelor scrise si telefonice care le-am adresat pe cale ierarhica. Martor pentru a confirma acestea este Seful Biroului Logistica din cadrul DRPCIV Bucuresti, domnul Comisar-Sef SCARLAT GELU.

Pentru a efectua cercetarea prealabila a fost desemnat un ofiter din cadrul Birou Control al DRPCIV, respectiv  inspector principal IANCU IONEL, care a inceput un intreg arsenal de intimidare si amenintari  la adresa mea cat si a celuilalt coleg, respectiv CRETU ION. Acesta a inceput sa ne sune si sa ne intimideze, intrebandu-ne tot felul de chestiuni care nu au legatura cu serviciul, ba mai mulkt cerandu-ne raportul ca si cum ar fi fost seful nostru ierarhic. Totodata acesta s-a deplasat foarte des in cadrul Biroului Logistica din cadrul DRPCIV Bucuresti unde a afirmat raspicat ca va face tot posibilul sa ne termine, acest fapt l-am aflat de la colegii din cadrul Biroului Logistica Bucuresti, pe care ii propun drept martori in aceasta cauza. De asemenea inspectorul principal IANCU IONEL, chiar daca i-am relatat telefonic ca sunt in concediu de odihna, mi-a intocmit o invitatie pentru a ma prezenta sa fiu cercetat, spunandu-mi ca ma cheama cand doreste el si ca eu concediu am cand vrea el. Invitatia este semnata de catre acesta impreuna cu Comisarul Sef  CONSTANTINESCU VALENTIN,  cat si de DIRECTORUL DRPCIV Chestor de Politie  DRAGOMIR ALINA.

In data de 26 august 2016, la Atelierul Vaslui, in jurul orelor 12,30 s-a prezentat  Comisarul Sef  CONSTANTINESCU VALENTIN impreuna cu subcomisarul  MATEI, ofiter lucrator in cadrul Biroului Control al DRPCIV. Desi eu ma aflam in cocediu de odihna, am fost chemat in mod abuziv de catre acestia. Cand am ajus la Atelier, acestia se aflau in mod ilegal in spatiul de productie perturband activitatea Atelierului. Prin constrangere morala exercitata asupra pe lucratorului CRETU ION, acestia au intrerupt activitatea de productie, deoarece la acea ora lucratoul CRETU ION executa o comanda de lucru trimisa de catre SPCRIV Vaslui. Acestia l-au obligat pe domnul CRETU ION sa ma sune si sa ma cheme urgent la Atelier. Comisarul Sef CONSTANTINESCU VALENTIN, impreuna cu celalalt lucrator venit cu acesta au patrus fara acordul meu in Gestiunea MEA, desi eu le-am cerut sa-mi prezinte Ordinul de Serviciu si Tematica de Control. Acestia au refuzat sa-mi prezinte vreun document si spunandu-mi pe un ton batjocoritor si poruncitor sa scot o foaie de hartie si sa scriu ce imi dicteaza ei. Nu am scris ce au vrut ei, ci am relalat a nu stiu cata oara faptele ilegale petrecute la Atelierul Vaclui, fapte care ii erau cunoscute Comisarului Sef CONSTANTINESCU VALENTIN, insa acesta mi-a spus ca nu trebuie sa discutam despre asta.  Atat eu, cat si celalalt lucrator, respectiv CRETU ION, am scris in rapoarte despre faptele ilegale care s-au petrecut la Atelierul Vaslui, in legatura cu NASTASA IONEL si nepotul acestuia Comisarul TABACARU DUMITRU seful SPCRIV VASLUI. Nu stiu ce s-a intamplat cu aceste rapoarte intocmite de noi, stiu doar ca aceasta echipa formata din Comisarul Sef CONSTANTINESCU si Subcomisarul MATEI, au foast la sediul SPCRIV Vaslui unde au luat tot felul de rapoarte de la lucratorii SPCRIV Vaslui.

La cunostinata mea a ajuns un raport al domnului Subcomisar TOMA FLORIAN –lucrator in cadrul SPCRIV Vaslui, adresat de catre acesta PRESEDINTELUI SINDICATULUI PRO-LEX. In cadrul acestui raport, domnul subcomisar TOMA FLORIAN, relateaza pe larg fapte petrecute in ziua de 26.08.2016. Practic, in acea zi, domnul subcomisar  TOMA FLORIAN a fost amenintat  sa scrie un raport negativ la adresa mea cat si a celuilalt lucrator din cadrul Atelierului Vaslui. Cand acesta a refuzat sa scrie acel raport calomnios la adresa noastra, acestuia i s-a sugerat in mod amenintator ca nu va mai apuca pensia. La adresa acestuia se fac probabil anumite presiuni si intimidari pentru ca acesta spune in acel raport ca se vede NEVOIT sa-si depuna raport de pensionare. Anexez in copie acest inscris.

NASTASA IONEL, personal contractual in cadrul Atelierului  Confectionat Placi cu Numere de Inmatriculare Vaslui din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, fiind instigat de catre nepotul sau, COMISARUL – TABACARU DUMITRU, paraseste  locul de munca de la Atelierul de Confectionat Placi, declara ca se prezinta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui unde presteaza diverse activitati. NASTASA IONEL nu isi indeplineste nicio atributie prevazuta de fisa postului, are o atitudine sfidatoare la adresa colegilor de munca pe care ii ameninta cu relatiile COMISARULUI – TABACARU DUMITRU, anume in cadrul SIPI VASLUI si BUCURESTI si DRPCIV Bucuresti.  Acesta, Nastasa Ionel,  a figurat în mod scriptic ca angajat în cadrul Atelierului VAslui, el nu s-a prezentat efectiv la serviciu și nu a prestat vreo activitate.  Datorita acestui fapt, nu l-am pontat pentru zilele in care nu s-a aflat la locul de munca, conform fisei postului, am trimis pontajul real, insa lucratori din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti au modificat in mod abuziv pontajul trecandu-l prezent sau in concediu fara plata, fara ca Nastasa Ionel sa solicite acest fapt in scris. S-a trecut apoi la presiuni si amenintari la adresa mea, solicitandu-mi-se de catre lucratori din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, sa modific pontajele lunare. Apoi, insusi COMISARUL – TABACARU DUMITRU, nepotul acestuia, a facut presiuni si amenintari la adresa mea, atat personal cat si prin interpusi. Nastasa Ionel a fost menținuți pe statul de funcții al instituției, încasând astfel lunar sume necuvenite, prejudiciind astfel bugetul de stat.

În același context, în scopul justificării salarizării activității lui NASTASA IONEL, COMISARUL – TABACARU DUMITRU i-a determinat, direct și indirect, pe unii dintre lucratorii din cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti  să falsifice diferite înscrisuri (pontaje lunare, state de plată, condici de prezență, fișe de prezență colective, rapoarte de activitate, rapoarte de evaluare, precum și alte documente justificative) cunoscând că, în acest fel, au fost atestate fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul justificării doar scriptice a activității acestuia.  Insusi  COMISARUL – TABACARU, a intocmit si semnat astfel de inscrisuri

  1. chestor ALINA DRAGOMIR, DIRECTOR in cadrul DRPCIV Bucuresti
  2. comisar sef STATE EMILIAN, DIRECTOR ADJUNCT  in cadrul DRPCIV Bucuresti
  3. comisar sef CONSTANTINESCU VALENTIN, SEF BIROU CONTROL in cadrul  DRPCIV Bucuresti
  4. comisar  IOSUB CRISTINA, SEF BIROU in cadrul DRPCIV Bucuresti
  5. comisar TABACARU DUMITRU, Seful  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui
  6. comisar sef TUDOR MARCEL,  IMPUTERNICIT –DIRECTOR in cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Bucuresti
  7. inspector principal IANCU IONEL, lucrator in cadrul DRCPIV Bucuresti
  8. PITIC LAURA, ofiter lucrator in cadrul serviciului financiar al  DRPCIV Bucuresti
  9. comisar PARASCHIV ADRIANA, SEF SERVICIU resurse umane din cadrul DRPCIV Bucuresti
  10. subcomisar MATEI, ofiter lucrator in cadrul Birou Control  din cadrul DRPCIV Bucuresti
  11. persoane neidentificate, lucratori din cadrul DRCPIV Bucuresti care au aderat la acest grup (exemplu: lucratori din cadrul serviciului Resurse Umane, Serviciului Financiar si Serviciul Juridic)”.

Incisiv de Prahova va publica in numarul viitor inregistrari audio explozive, inregistrari pe care le pune la dispozitia organelor de cercetare penala. (Cristina T.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here