EXCLUSIV/Implicarea SRI in activitatea furnizorilor de retele de comunicatii de natura a afecta grav drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor protejate constitutional!

0
88

Guvernantii si decidentii politici s-au facut ca lucreaza pentru noi cetatenii Romaniei. Dar ce doresc sa va arat este ca in mai 2018 senatorul Mircea Cazan din PNL, a facut o interpelare catre Primul Ministru cu privire la protocoalele clasificate incheiate de catre SRI cu institutiile publice ale admnistratiei publice centrale. Nici pana astazi nu s-a primit vreun raspun pe subictul interpelarii in cauza, fapt ce releva o situatie de nerespectare a Constitutiei Romaniei si a Parlamentului Romaniei de catre oficialul reprezentativ al Guvernului. Doar ministrul comunicatiilor de la aceea data a dat un raspuns la intrebarile puse de acelasi senator, raspuns ce indica fara echivoc implicarea SRI in activitatea furnizorilor de retele de comunicatii publice si a furnizorilor/operatorilor de servicii de comunicatii electronice destinate publicului de natura a afecta grav drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor protejate constitutional! Dar presa nu a fost „emotionata” de aspectele enuntate mai sus si existente pe site-ul oficial al Senatului Romaniei pentru a face dezbateri publice si a informa cetatenii despre adevarurile subtil devoalate sau nedevoalate de documentele in cauza!
Va las sa evaluati materialele respective, precizeaza expertul SRI, col ® Ion Dedu. (Irinel I.).
2 05 CAZAN 1529 A

CAZAN 1529 A

CAZAN 1529 C

Articolul EXCLUSIV/Implicarea SRI in activitatea furnizorilor de retele de comunicatii de natura a afecta grav drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor protejate constitutional! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here