CRUCIADA DIVIZIEI DE CREMENE/Cu tricolorul în Caucaz, autor FLORIAN BICHIR, lansare joi, 14 februarie, ora 13.00, Palatul Culturii Ploiesti

0
89

Trebuie să existe o formă de recompensare pentru toţi cei care muncesc în campaniile electorale. Unii primesc lucrări, alţii sunt angajaţi, este o practica a tuturor partidelor politice care s-au perindat la conducerea administratiei locale Ploiesti.

Totusi, parca PSD-ul NU a facut ce face acum Adrian Dobre si PNL-ul care au inceput sa „calareasca” la propiu si sa „birjareasca” efectiv administratia locala, cu tupeu, chiar cu nesimitire am adauga noi.

Din ce în ce mai multe voci din Primăria Ploieşti susţin că adevăratul primar al Ploieştiului nu este Adrian Dobre, cel ales cu aproximativ 20.000 de voturi în urmă cu doi ani, ci Eugen Prună, consilierul personal al edilului, ofiter SRI in rezerva. Prună dă ordine şi nu respectă nicio ierarhie, comportându-se ca şi când Primăria este firma lui personala, dezvaluiau ziare de prestigiu din judetul Prahova (Incomod, Republika News, Jurnalul Prahovean, Fapt Divers, PH-online si Comisarul de Prahova).

Eugen Pruna a “colaborat” foarte bine in calitate de ofiter SRI (sef Sector A la DJI Prahova) cu procurorul Negulescu Mircea la diverse inscenari de dosare penale, unul dintre acestea fiind si al fostului primar, Andrei Volosevici (ocazie cu care a netezit drumul castigarii primariei Ploiesti al actualului primar Adrian Dobre al carui consilier personal este in prezent. Dubios nu? Sa nu zicem …HILAR! Asta pe langa alte incercari de dosare fabricate pe numele unor contracanditati de la vremea respectiva ai primarului Adrian Dobre: Cristian Ganea, Savu Daniel, etc. Printre cei „potcoviti” de Eugen Pruna se numara si fostul sef al Coniliului Judsetean Prahova, Cosma Mircea).

“Pentru cei care nu au aflat inca, Primaria Ploiesti este condusa de Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre. Cand spunem „condusa” ne referim la aranjamente, scheme si manevre, pe care Pruna la intreprinde din calitatea sa de apropiat al PDL-ului PNL-ului Robertei Anastase si prieten bun al primarului, acesta din urma lasandu-i mana libera lui Eugen in luarea deciziilor in urma carora e rost de ciolan.

Asa se face ca lui Pruna i-a mai iesit o „schema” de zile mari, chiar zilele acestea, cand l-a „aranjat” pe Laurentiu Duta, secretar al Primariei si apropiat al cuplului Dobre-Pruna, transferandu-l pe un post caldut la Directia Tehnic-Investitii.

„Mandatul de secretar al lui Laurentiu Duta expira zilele acestea, iar domnul Pruna a aranjat transferul acestuia la Directia Tehnic-Investitii, departamentul Scoli. Initial, i se propusese un post la Achizitii, insa Duta a refuzat”, ne-a spus sursa noastra.

Refuzul de a face parte din departamentul Achizitii poate fi motivat de faptul ca Duta nu doreste sa ajunga in lumina reflectoarelor, cunoscut fiind faptul ca acest departament a fost intotdeauna unul controversat si, deci, urmarit de presa locala”, dezvaluiau cei de la ph-online.ro/.

Dar, in acest articol NU dorim sa ne referim la caracatita lui Eugen Pruna si/sau la angajarile/promovarile persoanelor intime in administratia locala.

Dorim sa supunem atentiei cazul consilierului local PNL, Zoia Staicu.

 

Asa cum am dezvaluit in repetate randuri cu probe si martori de necontestat (ocazie cu care am somat pe Adrian Dobre si/sau pe Zoia Staicu, consilierul local sus mentionat sa dezminta sau se ne actioneze in judecata), Zoia Staicu a fost persoana din PNL care a implicat ilegal in Campania Electorala Politia Locala Ploiesti in folosul lui Adrian Dobre, fapte de o gravitate extrema.

Am precizat ca nu este de mirare de ce Adrian Vaida, eternul director interimar al Politiei Locale Ploiesti este mentinut in functie, in profida numeroaselor plangeri penale pe numele acestuia (urmarit penal de Parchetul General alaturi de mentorul sau, procurorul Negulescu Mircea pentru minciuna si inducerea in eroare a organelor de cercetare penala) sau si/sau sesizari la Comisia de Disciplina pentru abuzurile sale asupra angajatilor, sesizari blocate de primarul Adrian Dobre).

Sotul doamnei consilier Zoia Staicu lucreaza la SGU Ploiesti, in calitate de sef al Biroului “Parcari-Ridicari auto”.

Poate acum politistii locali pot deduce de ce “maria” sa Adrian Vaida a facut un asa zis protocol ilegal prin care acestia de la Ordine Publica trebuiau sa asiste cand sotul consilierei ridica masinile de pe domeniul public, in fapt sa ii asigure o “protectie” pe gratis acestuia.

Dar, caracatita se extinde mult mai mult in administratia locala si problema cu “vasalul- ghiocelul penal” Adrian Vaida pare o “gainarie” ieftina si de prost gust.

De precizat este faptul ca, Zoia Staicu este colega si prietena cu sotia primarului Adrian Dobre care lucreaza tot la RASP.

Acum devine nebuloasa si bataia de joc, cu nesimtire, pe fata adaugam noi.

Primaria Ploiesti – pământ fertil pentru arborii genealogici ai consilierului

”Este adevărat că fata mea a câștigat un concurs pentru un post la Direcția de gestiune a patrimoniului din cadrul Primăriei Ploiești. Este absolventă de ASE și are un master în combaterea infracțiunilor economice. Directorul direcției este nepoata mea (Carmen Bucur, fiica sorei Zoiei Staicu), numită în funcție după suspendarea lui Florin Petrache (n.r- Florin Petrache suspendat dupa un dosar efectuat de procurorul Negulescu Mircea, prietenul si colaboratorul lui Eugen Pruna, consilierul primarului PNL, Adrian Dobre), declara cu nonsalanta pentru Observatorul Prahovean, “duduia” Zoia Staicu, in data de 20.10.2018.

Mai mult, sursele noastre ne dezvaluie ca si prietenele fiicei lui Zoia Staicu sunt angajate pe banda rulanta in administratia locala Ploiesti. Interesant, nu? Pentru noi este doar un simlu subiect de presa, pentru organele noastre de cercetare penala cam inerte in ceea ce priveste Primaria Ploiesti ar putea fi elementele constitutive ale sarvasirii unor infractiuni prevazute de Codul de pr. Penala avand in vedere ca sunt “indicii temeinice” pentru savarsirea acestora.

Vă prezentăm situația financiară a consilierului local Zoia Staicu care, potrivit declarațiilor de avere completate pe data de 6 iulie 2017 si 15.06 2018, deține două terenuri agricole, unul în comuna Finta cu o suprafață de 10.500 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt în comuna Cornești cu o suprafață de 37.400 metri pătrați. Aceasta mai are două terenuri intravilane, unul în comua Finta cu o suprafață de 2.000 metri pătrați (cotă parte 50%), iar celălalt în comuna Cornești, cu o suprafață de 8.800 metri pătrați.

Consilierul municipal are un apartament în Ploiești cu o suprafață de 80 metri pătrați (cotă parte 50%) și două case de locuit în comuna Cornești, una cu o suprafață de 30 metri pătrați și o alta cu o suprafață de 70 de metri pătrați.

Zoia Staicu avea un autoturism marca Mazda fabricat în anul 1998, un Volkswagen Passat fabricat în anul 2009 și un Volkswagen Golf 6 fabricat în anul 2009, autoturismul Mazada fiind vandut in 2018.

Consilierul municipal Zoia Staicu a avut în anul 2018 un venit lunar de aproximativ 50.044 lei din partea R.A.S.P. Ploiești. Soțul acesteia a avut un salariu lunar de 23.128 lei din partea SGU Ploiești.

STAICU ZOIA

STOICA ZOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here