Efectele lipsei dintilor- indepartati rapid efectele nedorite

0
7725

 

Daca nu cunoasteti inca efectele lipsei dintilor este important sa va informati clar si concis pentru ca doar in acest fel veti putea lua decizia corecta. Este stiut faptul ca lipsa dintilor afecteaza in mod negativ masticatia si estetica fetei. Un alt aspect ingrijorator este faptul ca, acolo unde exista dinti lipsa, osul maxilar se va resorbi, adica cu timpul se va topi, devenind aproape inexistent. In acest caz, vor aparea diverse riscuri ca implantul sa fie realizat in mod corespunzator si uneori apare chiar imposibilitatea executarii acestei proceduri medicale. In cazul in care se doreste implantul dentar chiar si in aceste conditii se recurge automat la manopere suplimentare, cum ar fi cele de aditie de os, procedura prin care se reface volumul osos astfel incat implantul sa se poata ancora cu fermitate.

Cand se pierd un numar mare de dinti din gura estetica faciala are de suferit iar persoana respectiva se simte mereu stanjenita sa vorbeasca si sa zambesca liber. Datorita faptului ca oasele maxilare se resorb,  structura fetei incepe sa se modifice astfel incat buzele capata un aspect subtiat si apar numeroase riduri in jurul gurii ceea ce nu este deloc placut. Lipsa dintilor confera un aspect de imbatranire prematura ceea ce constituie un mare dezavantaj si intareste ideea ca merita sa va indreptati toata atentia catre un implant dentar pentru a nu ajunge in aceasta situatie.

Efectele lipsei dintilor sunt de-a dreptul ingrijoratoare de aceea trebuie sa aveti in vedere acest aspect si sa luati masuri rapide in favoarea dumneavoastra.

Un alt efect negativ ar fi acela ca pacientii trebuie sa renunte la multe din alimentele preferate pentru ca masticatia are foarte mult de suferit. Daca alegeti sa folositi proteze va veti simti mereu incomod si la un moment dat, veti fi obsedat de mobilitatea acestora evitand sa zambiti si sa mancati linistiti. Daca va pierdeti un dinte sau chiar mai multi din varii motive este necesar sa aflati cat mai multe detalii despre efectele lipsei dintilor accesand chiar acum site-ul online https://draristide.ro, incercand chiar si un implant dentar perfect!    

Daca nu decideti sa va inlocuiti dintii lipsa in timp util, veti observa ca dintii vecini au tendinta de a migra, schimbandu-si pozitia corecta, fapt ce poate duce la reale dezechilibre ale muscaturii. Cu timpul, va aparea oboseala musculara si dureri nejustificate in zona capului, dar si un permanent disconfort la nivelul danturii, ceea ce nu este deloc de dorit. In plus, dintii migrati vor retentiona mai usor placa bacteriana si tartru, ceea ce faciliteaza instalarea infectiilor si pot aparea carii cu afectiuni grave precum si diverse boli parodontale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here