Urmeaza surprize, surprize la Primaria si Politia Locala Branesti

0
146

„Maturatorul” Poliției Locale Branesti….Albu Gheorghe zis „Gică Albu” fost cadru MAI, actualmente pensionar MAI …”omul de casă ” al Primarului în functie, Cismaru Niculae care ,ce sa vedeti a reușit sa-i găsească acestuia un loc călduț sub umbrela SC GMT Branesti, asta așa de ochii lumii căci în realitate „nenea Gică șade în preajma Poliției Locale Branesti, se pare că duce frâiele acestui birou „….

Ce concluzie putem trage, având în vedere acest aspect? Oare a rămas comuna Branesti fără tineri dornici de afirmare? In locul acestui domn care, pe lângă faptul că este pensionar MAI, deține o funcție și în cadrul unei firme de pază, precum și această poziție „sub protecția directă a Primarului”, nu-i cam mult? Tupeul acestora nu este cam mare? Oare cine se cred, acești domni care, potrivit surselor formează un cerc vicios în jurul Primarului?

Pe surse, am reușit să aflăm că, opinia publică este oripilata de ceea ce se întâmplă la Primăria Branesti și la această societate comercială care deservește Primăria, dar absolut nimeni nu dorește să intre în polemici de teama unor repercusiuni. Parcă s-ar fi instalat un fel de dictatură la nivel local! De aceea ne permitem o intrebare absolut retorică: Ce salariu are acest domn’ Gică Albu și pentru ce este platit…Oare cu ce iese în evidență, ce calități are? După ” metoda observației ” se pare că titlul nu a fost întâmplător, acest domn fiind văzut adesea tinand strașnic de coada maturii și utilizând „obiectul muncii ” prin fața Biroului Politia Locala Branesti, prin urmare înțelegem faptul că are macar bunul-simț de a face totuși ceva! Acest lucru se întâmplă în prezent, căci în trecut acest domn’ Gică Albu încă de la înființarea Poliției Locale Branesti in 2014, a deținut funcția „martie din post” deoarece era omniprezent în echipajul inscripționat „Poliția Locală” cu tot cu șeful acestui birou si umbla așa ” hai/hui” peste tot în comuna …de „să vază lumea bre” …mare valoare, mare caracter! Si uite așa revenim la vechea și sintagmă utilizată în materialele anterioare ” Noi ai nostri” …….

Si acum să trecem un pic la lucrurile „Cu iz penal” deoarece acest domn Gică Albu pe lângă funcțiile enumerate mai sus, a mai dețin o funcție de control a unei firme de pază ce deservea o societate comercială pe raza comunei Branesti, iar acesta folosea polițiștii locali cu autoturismele din dotarea Poliției Locale pentru verificarea paznicilor respectivi. Domnule Primar ati observat așa ceva? Ei lasă…că s-au prescris faptele respective, dar „gura lumii nu prea tace”…sau mai bine spus ” lupul, paznic la oi” cam așa a fost odată, la Branesti, județul Ilfov!

Numai că, autoritățile competente „nu dorm în ghete ” …

Urmeaza surprize, surprize si va garantam ca nu este emisiunea moderata de Andreea Marin. (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

Articolul Urmeaza surprize, surprize la Primaria si Politia Locala Branesti apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here