Bomba/In timp ce la Bruxelles Barna si Ponta isi beau cafeaua, la Bucuresti se formeaza un nou guvern fara liberali si fara Dancila

0
65

Daca modificarea Organigramei Poliției Locale Ploiești nu a putut trece de Consiliul Local, eminenta cenusie Eugen Prună a adoptat altă tactică de a-și aduce la această instituție protejații. Astfel, de azi, se pare că va ajunge primul de pe listă. Din surse, acesta ar fi chiar finul lui și partener de afaceri, fost ofițer S.R.I., pensionar și pe care ar vrea, în scurt timp, să-l promoveze Director General… Bătaia de joc pe bani publici continuă! De ce trebuie să angajezi pe funcție publică un om care cumulează pensia cu salariul ?

Mr® SRI, Preotasa Cristian, este transferat de primarul de facto’ al Municipiului Ploiesti (Col.(r) SRI, Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre) de la SPLCEP Ploiesti la Politia Locala Ploiesti, pe locul lasat liber de Narcis Dorobantu din Serviciul Comercial.

Preotasa Cristian este un ofiter SRI care s-a pensionat pe caz de boala (probleme la coloana inca de la o varsta frageda).

Oare prin acest transfer Preotasa Cristian vrea sa confirme ca pensionarea pe caz de boala este fictiva si doreste sa renunte de bunavoie la pensie? Vom reveni. (S. Marius).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here