HTC U11 Life, un telefon care ofera atat de mult pentru atat de putin

0
49

Producătorul de smartphone-uri HTC nu este în cel mai bun moment al existenței sale. În timp ce multe modele ale sale sunt comparabile cu cele ale concurenței, acestea nu se vând la fel de bine. Oarecum nedrept, aș zice, întrucât sunt de foarte bună calitate. Acest lucru a obligat HTC să vândă o întreagă divizie către Google, pentru a mai limita pierderile. Seria HTC U11 pare să fie, însă, cea care să recupereze din ecartul celor de la HTC față de competiție.

 

Astăzi vom vorbi despre HTC U11 Life, varianta mid-range a originalului, echipată cu Android 8.0 ”curat” prin intermediul Android One. Prețul unui astfel de mobil este în jur de 1200-1300 de lei la eMAG, unul foarte bun comparativ cu ceea ce oferă. Să vedem, însă, mai întâi, specificațiile acestui HTC U11 Life, il gasiti si la eMAG la un pret sub 1000 de lei!

Specificații HTC U11 Life:

 

Ecran: 5,2”, IPS, 1.920 x 1.080 pixeli, Gorilla Glass 3

Sistem de operare: Android 8.0 AOSP

Chipset: Snapdragon 630

Procesor: octa-core (8 x Cortex-A53 la 2,2 GHz)

Procesor grafic: Adreno 508

RAM: 3 GB

Memorie: 32 GB

Card: da

Date: HSPA, LTE

WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band

Bluetooth: 5.0, A2DP, LE

USB: USB Type-C

Cameră foto: 16 MP, F/2.0, detecţie de fază, flash LED

Filmare video: 4K (3840 x 2160 @ 30 FPS)

Cameră foto frontală: 16 MP, f/2.0, filmare 1080p (1.920 x 1.080 pixeli)

Baterie: Li-Po 2.600 mAh

Dimensiuni: 149,1 x 72,9 x 8,1 mm

Greutate: 142 grame

Altele: senzor de amprentă, rezistenţă la apă şi praf IP67, căşti USonic cu anularea zgomotului de fundal incluse în pachet, Edge Sense

Foarte rar întâlnite la telefoanele din afara zonei premium, regăsim senzorul de amprentă, dar mai ales standardul IP67 de rezistență la apă și praf. Camerele foto de câte 16 MP fiecare sunt un atu la fel de important pentru acest model HTC U11 Life.

 

Poate telefonul acesta păcătuiește la design, părând realizat în contratimp cu noile tendințe de smartphone-uri cu ecrane înalte și margini subțiri. Pe partea din faţă putem observa margini groase deasupra şi sub display, în partea de jos fiind amplasat şi un senzor de amprentă. Este ciudat însă faptul că în partea de jos, telefonul are mai mult spaţiu decât este necesar. Butoanele capacitive sunt amplasate de-o parte şi de alta a senzorului de amprentă, iar deasupra lor avem câţiva milimetri buni de spaţiu gol până la display. În partea de sus avem un difuzor pentru apeluri de dimensiuni destul de mici în comparaţie cu alte telefoane de pe piaţă şi o cameră frontală cu un senzor destul de mare.

 

Sticla de pe spate este un adevărat magnet de amprente, dar este foarte plăcută la atingere și pare suficient de solidă. Cu toate acestea, recomandabil ar fi să fie purtat cu o husă. Asta și pentru că marginile rotunjite și lipsa îmbinărilor de plastic între metal și sticlă l-ar putea face mai predispus accidentelor dacă va fi scăpat din mâini.

 

Una peste alta, însă, acest telefon HTC U11 Life este unul care are performanțe peste prețul său de piață, mai aproapiate de modelele premium high-end, decât de categoria mid-range din care face parte. O recomandare sinceră pentru cei care nu vor să investească mai mult de 1500 de lei într-un smartphone, dar totuși vor calitate și performanțe ridicate de banii aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here