Cum să-ți decorezi frigiderul? Surse de inspirație pentru casa ta

0
73

Frigiderele sunt cele mai comune electrocasnice pe care le întâlnim în orice locuință deoarece întrebuințarea acestora a devenit deja atât de comună în viața noastră încât nici nu ne mai imaginăm cum ar fi să nu le avem. Fie că optăm pentru frigidere clasice, fie că optăm pentru frigidere moderne, cu seturi inovative de opțiuni funcționale sau de design, cu siguranță fiecare dintre noi avem cel puțin un frigider în casa noastră.

 

Și dacă tot fac parte din decorul obișnuit al casei noastre, de ce să nu le personalizăm în moduri inedite, care să ne aducă zâmbetul pe buze zi de zi și să confere un plus de autenticitate căminului nostru? Există o multitudine de opțiuni pentru a vă decora și personaliza frigiderele, bineînțeles, creativitatea proprie aducând un plus de originalitate.

 

Dacă sunteți înconjurați de copilași, cu siguranță știți cât de mândri sunt aceștia când își văd afișate desenele, compunerile sau alte opere proprii pe frigidere, vizibile în fața întregii familii și musafirilor! O idee jucăușă și distractivă pentru întreaga familie în acest context este să alegeți cele mai frumoase, reușite sau creative ,, opere de artă ” ale celor mici și să le afișați cu mândrie pe frigidere.

 

De asemenea, dacă doriți să vă antrenați membrii familiei într-o activitate comună, care să vă aducă pe toți mai aproape unul de celălalt, încercați să găsiți împreună cele mai frumoase metode de a vă decora frigiderul. Sunteți în pană de idei? Încercați să discutați câteva dintre aceste variante: puteți lipi autocolante pe frigidere, puteți să afișați poze cu cele mai memorabile momente pe care le-ați petrecut alături de cei dragi, puteți pune stickere cu flori sau animale sau, o variantă inovativă, să puneți pe frigidere o tăbliță în care să notați în fiecare zi câte un mesaj inspirațional pentru întreaga familia!

 

Pentru cei pasionați de călătorii, magneții sau vederile specifice fiecărui loc pe care l-ați vizitat aduc o mare bucurie când sunt afișate pe frigidere! De ce să nu adunați o colecție adevărată de mici jurnale de călătorii chiar pe frigidere? Această idee este extrem de populară tocmai din cauză că este o metodă foarte plăcută de a ne reaminti de cele mai frumoase aventuri și, totodată, de a ne decora frigiderele!

 

Cu un strop de imaginație, puteți să transformați fațata frigiderelor în mici opere de artă, care să reflecte personalitatea căminului vostru și să vă aducă un strop de fericire zi de zi! Pentru cei mai curajoși, există mereu și opțiunea de a picta pe frigidere, pentru un plus de culoare, sau chiar de a crea noi ornamente pe care să le lipiți pe frigidere!

 

Gândiți-vă la acest exercițiu ca la un joc, în care rezultatul final trebuie să fie o amprentă personală, caracteristică, creativitatea și estetica fiind singurele atribute pe care trebuie să le luați în calcul. În final, important e să însuflețiți atmosfera din bucătăria voastră și să vă simțiți mândri de propria contribuție adusă la decorul inedit al căminului vostru!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here