Cumparati alarma wireless doar de la 1CCTV pentru o casa protejata

0
123

 

Nu mai reprezinta nicio noutate faptul ca orice casa poate fi protejata in prezent cu un sistem de alarma wireless. Multitudinea de variante lansate pe piata transforma decizia cumparatorului de a alege un model sau altul, intr-una extrem de dificila. Cu toate acestea nu orice sistem de alarma wireless se potriveste in orice locuinta. In acest moment intervin alte dileme ce tin de tipul de senzori ce pot fi instalati, de modul in care poate fi accesat sistemul de la distanta si daca ii pot fi adaugate accesorii inteligente care sa largeasca sfera de functionare a sistemului.

Costurile achizitiei unei alarme wireless s-au diminuat considerabil in ultimii ani, in vreme ce functiile implementate au evoluat la fel de mult. Prin urmare orice locuinta, fie ca discutam despre apartament sau vila, orice magazin, orice sediu de firma, restaurant, fabrica etc. se poate bucura de avantajele unui sistem de alarma wireless. Protejarea impotriva efractiilor, diminuarea tentativelor de talharie sunt printre principalele avantaje ale unei alarme wireless.

Mai mult decat atat, orice astfel de sistem de alarma beneficiaza in prezent de una sau mai multe forme de acces de la distanta. Alarmele wireless pot fi controlate prin GSM si/sau internet, direct de pe telefonul mobil, prin SMS sau prin intermediul aplicatiei. De ce sa nu ne stim casa asigurata, de ce sa nu mergem linistiti la munca sau in concediu, fara grija ca se poate intampla vreun eveniment nefericit acasa, de care sa nu avem cunostinta?

Pentru a intari proprietatile sistemul de alarma, un sistem de supraveghere video poate fi instalat separat, fie conectat la alarma wireless, fie independent. Prin urmare, in cazul producerii unui incident, sistemul de alarma declanseaza atat sirena, dar va alerteaza si pe telefon, putand accesa imediat camerele pentru a urmari ce s-a intamplat.

Principalul avantaj estetic al unei alarme wireless este ca nu impune conectarea prin cablu. Toate componentele sistemului sunt wireless, accesoriile precum senzori sau sirene se inroleaza fie din tastatura centralei de alarma, fie direct din aplicatia de pe telefon. In doar cateva secunde, prin parcurgerea catorva pasi obtineti o casa protejata, printr-un sistem DIY, fara a fi necesara interventia unei echipe specializate, fara batai de cap, fara deranj inutil.

Senzorii inrolati in sistem pot fi denumiti si partajati din aceeasi aplicatie de mobil, astfel incat in cazul declansarii alarmei sa puteti identifica instant zona in care s-a produs evenimentul. In plus, indiferent daca optati sau nu pentru instalarea unui sistem de supraveghere video aditional, puteti conecta sistemul de alarma la o firma de paza.

In cazul sistemelor de alarma GSM va fi necesara o cartela SIM introdusa in slotul dedicat. Cu ajutorul acesteia veti fi alertat in caz de efractie, insa puteti suna centrala pentru diferite operatiuni, precum armare, dezarmare, monitorizare etc. Alarmele wireless Wifi necesita conexiune la internet. Unitatea centrala se conecteaza la reteaua de internet din locuinta, iar la declansarea alarmei va transmite alerte instant pe telefonul mobil. Din aceeasi aplicatie armati, dezarmati, inrolati sau stergeti senzori etc.

In magazinul online www.1CCTV.ro veti gasi o gama variata de sisteme de alarma wireless, camere de supraveghere, DVR-uri, UPS pentru centrale termice, videointerfoane etc. Reprezentantii magazinului va pot indruma in alegerea sistemului de alarma wireless potrivit cerintelor dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here