Cum sa alegem blatul de bucatarie – Protege Parol

0
125

Orice persoana din lume isi doreste sa aiba o casa foarte eleganta si moderna de care sa se poata bucura alaturi de familia sa si cei dragi ei. Iar de aceea echipa PROTEGE PAROL Romania iti vine acum in ajutorul tau cu gama de accesorii de mobilier diverse precum fronturi, blaturi, manere si multe altele pentru ca tu sa ai sansa sa iti amenajezi asa cum vrei casa si sa ai parte de eleganta dorita.

Atunci cand pregatim mancarea si vrem sa avem parte de o experienta de utilizare placuta trebuie sa fim atenti la mobilierul nostru pentru ca el ne va oferi acel nivel ridicat de confort.

Dupa care trebuie sa protejam mobilierul cu ajutorul unui blat. In randurile de mai jos iti vom arata pas cu pas cum sa alegi blatul de mobila ideal pentru tine.

Blatul de bucatarie este foarte important deoarece este suprafata care se foloseste cel mai mult in bucatarie.

Daca avem o bucatarie premium, solutiile cele mai indicate sunt blaturile din granit sau marmura compozit.

Granitul este un material foarte dur si elegant care intra in componenta unui blat de mobilier si are o paleta vasta de culori pentru a se potrivi cu orice tip de mobilier. El are nevoie de o atentie si ingrijire speciala pentru ca doar asa va rezista in timp.

Mai gasim si blaturi de bucatarie din marmura care sunt realizate din amestecuri de minerale si rasini lucrate manual – avand o gama variata de culori mai mare decat cele din granit.

Blatul de bucatarie are scopul de a proteja in mare parte mobilierul de bucatarie impotriva aburilor, zgarieturilor, loviturilor si condensului pentru ca durata de viata a acestuia sa creasca.

Mai gasim si blaturi realizate din quartz care sunt mai scumpe dar au durata de viata lunga. Calitatea si rezistenta acestui material sunt date de procentajul de 93% quartz din compozitie. Quartz-ul ofera o durabilitate mare in exploatare, ceea ce il face ideal pentru bucatarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here