Exista medici de valoare in Romania

0
107

Spre deosebire de alte boli, cele dermatologice sunt nu doar problematice pentru corpul nostru ci si foarte deranjante din punct de vedere al transformarii aspectului nostru fizic. Acneea sau Exantemul sunt niste boli dermatologice foarte frecvente si deranjante din toate punctele de vedere, atat ca inestetica, dar si ca disconfort. Atunci cand apar aceste boli dermatologice ideal este sa mergem la un cabinet medical pentru a fi vazuti de un doctor care sa ne ajute.

Unul dintre cei mai buni medici dermatologi din Ramnicu Valcea este Dr. Dinca Jean Constantin, un medic plin de devotament fata de pacientii care-i trec pragul cabinetului si care face tot posibilul ca pacientii lui sa plece multumiti. Dr. Dinca Jean Constantin este specializat in dermatovenerologie, avand competente si in dermatocosmetologie. De asemenea, doctorul Dinca ofera servicii de injectare toxina botulinica pentru riduri, tratamente de hiperhidroza cu toxina botulinica, injectare riduri cu acid hialuronic, injectare pentru contur buze, pentru volum buze sau injectarea pometilor cu acid hialuronic.

Doctorul Dinca este un profesionist desavarsit care se perfectioneaza in fiecare zi, fiind tot timpul la curent cu noutatile din domeniul sau de activitate. Absolvent al Universitatii Victor Babes din Timisoara, doctorul Dinca studiaza in fiecare zi si este conectat la toate noutatile din lumea medicala, dorind sa fie mereu la zi cu noile descoperiri, tratamente sau metode de lucru. Programul de lucru al doctorului Dinca Jean Constantin este disponibil pe site-ul Dermatologie Valcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here