Metrosexualii pun mâna pe Servicii!

0
135

(Preluare National – Catalin Tache):
S-au umplut serviciile secrete românești – și încă la vârful lor!- de pensați, pomădați și alți ”fardați”, de aproape mulți dintre adevărații luptători rămași încă în structuri au ajuns să regrete vremurile când la conducere se aflau fostele ”frății” ale ”curvarilor” sau ”bețivanilor”.


În loc să facă antrenamente antitero comune, șefii de structuri se ”fandosesc” prin saloanele de înfrumusețare
Mai ales că acum ședințele de comandă chiar ale unor structuri antitero din ”prima linie” a sistemului au ajuns să semene cu ”bârfele fetelor” de la saloanele de înfrumusețare. Cele pe care oricum le frecventează asiduu șefii din servicii care pot fi mai repede prinși pentru prezentarea unui raport la o programare ”mani-pedi”, că acolo nu lipsesc niciodată, decât în sala de forță sau la vreun antrenament antiterorist! Mai ales că acestea din urmă nici nu mai există… Mai ales cele interstructuri, ultimul fan de la vârful sistemului a acestor ”confruntări directe” între luptători aparținând de diverse structuri de intervenții AT fiind Ilie Botoș. Ceea ce spune multe despre atenția acordată AT-ului în ultima vreme, deși ”omuleții verzi” au ajuns deja să organizeze operațiuni de ”extragere” în Iași, după cum dezvăluiam nu demult… Însă în sistem nu se mai fac antrenamente comune, poate și pentru simplul fapt că există structuri de AT din cadrul serviciilor secrete în care luptătorii de la Intervenție Antiteroristă prezintă de atâta vreme scutiri medicale care îi scutesc de efort! Ceea ce și explică burdihanele ”a la Crețu”, pe care nici măcar nu mai au bunul simț să încerce să le ascundă. Și dacă tot a venit vorba de generalul Gabi Crețu, exemplul atragerii acestuia într-un anturaj coordonat de un ofițer MI6 s-a transformat imediat într-unul din cele mai grave cazuri de vulnerabilitate la siguranța națională. Și dacă ditamai adjunctul SPP a fost atât de ușor de ”documentat”, printr-o ”nevinovată” invitație la ceai, existența unei adevărate grupări a metrosexualilor aproape de vârful piramidei din servicii nu avea cum să nu atragă la rândul său atenția unor structuri contrainformative. Dar, culmea, unele străine, partenerii strategici fiind deja extrem de îngrijorați de ”pensații” care ar trebui în mod normal să le asigure ”spatele antiterorist”. Ca să nu mai vorbim că ”metrosexualii practicanți” formează deja un fel de ”lojă”, ”frăție”, ”sectă” sau ”grup organizat”, trăgându-se unii pe alții pe funcții tot mai înalte de conducere a unor structuri din care ultimii luptători cu misiuni AT în picioare se retrag deja dezgustați. Ceea ce nu este deloc bine, mai ales atunci când avem angajamente ferme că putem manageria singuri orice posibilă criză antiteroristă pe teritoriul României. Dar cu cine? Cu ”băieții de salon”…?
Au fost ”curvari”, au fost ”bețivani”…


Nici în trecut sistemul, de la MAI și MApN până la structurile informative nu a dus lipsă de tot felul de ”grupări băiețești”, fiind încă de notorietate cele ale ”curvarilor” sau ”bețivanilor”. De altfel, multe din ”decapările” mascate ale trecutului s-au datorat tocmai acestor vulnerabilități, mulți ofițeri fiind ”ejectați” din sistem, fie și neoficial, tocmai pentru aceste motive, cu toate că erau profesioniști desăvârșiți. Însă odată cu schimburile de linii și inevitabilele valuri de pensionări ce au lovit succesiv sistemul, mai ales atunci când Gabriel Oprea a deschis ”Cutia Pandorei” pensiilor speciale, un nou prototip de ”șefi” au străbătut pas cu pas drumul spre vârful sistemului. Iar dacă la început trend-ul a lovit Ministerul Afacerilor Interne și ofițerii din vechile ”frății” se distrau nevoie mare pe ”apucăturile” noilor conducători care frecventau cu ”religiozitate” saloanele de înfrumusețare, iată că între timp bășcălia le-a ieșit pe nas. Pe măsură ce primii metrosexuali de la vârful sistemului nu doar că și-au menținut pozițiile, dar au tras după ei pe funcții de conducere și alți ”lupi tineri” care preferă să facă altfel ”abdomenele”…
La bisturiu, nu la sală!


Iată însă că ”rețeta succesului” obținută fără ”obligatoria” sudoare din sala de antrenament și doar cu achitarea costului intervenției chirurgicale a fost ulterior copiată nu doar ”în Pădure”, dar și de ofițerii altor structuri. Băieți tineri, care ar fi putut trage ”la fiare” alături de subordonații săi, așa cum a fost întotdeauna ”cutuma băiețească”, mai ales în structurile de intervenții sau cele antiteroriste. Numai că acum deja prea mulți dintre angajații structurilor respective – că luptători chiar nu mai pot fi numiți!- se feresc ca ”de tămâie” de antrenamentele fizice. Asta ca să nu mai vorbim de eventualele antrenamente comune între structuri. Că doar Campionatele Europene de Fotbal bat la ușă. Și nu se știe ce grupări de ultrași se apucă de devastat Bucureștiul, în timp ce structurile de intervenție nu fac nici la această oră barem o banală repetiție comună de ”coregrafie” antiteroristă. Astfel că ne-am putea vedea nevoiți să aplicăm ”planul B” aflat în analiza ministrului de Interne, cel care a ajuns să-și pună ultimele speranțe în forțele Poliției Locale! Asta probabil doar în scop de a distra huliganii și a le distrage eventual atenția! Că dacă vorbim de un adevărat atentat terorist, chiar că ținutele de ”macho” ale generalilor români ”trași prin inel” la chirurgii esteticieni chiar că nu îi vor mai impresiona pe cei aflați în spatele unor eventuale ”operațiuni hibrid”, cum ar fi cele GRU sau SVR… După cum nu ar ajuta nici ”tonele” de protocoale semnate între puzderia de structuri informative sau de intervenție. Ci doar reluarea, fie și în ultima clipă, a unor adevărate exerciții comune cu tot ceea ce înseamnă ”intervenție antiteroristă”. La care să participe luptători care să nu-și verifice pedichiura când se încalță în bocanci sau dacă le sunt uniforme sprâncenele, ci doar cei care chiar își doresc să facă această ingrată meserie de luptător antiterorist! (Specificam pentru SRI- Preluare National!).

Articolul Metrosexualii pun mâna pe Servicii! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here