Cat de important este modul in care alegi un halat medical?

0
5
doctor in uniforma

Producatorii sunt extrem de responsabili atunci cand creaza un halat medical, deoarece calitatea muncii medicilor si a personalului depinde direct de calitatea uniformei. Un halat medical protejeaza medicul de infectii si, in acelasi timp, protejeaza pacientul de infectii nosocomiale. Imbracamintea medicala este produsa strict in conformitate cu standardele de calitate, iar regulile de productie se aplica chiar si butoanelor, niturilor etc.

La fabricarea de imbracaminte medicala se folosesc in principal tesaturi naturale: bumbac, jerse, calico, gabardina. Firele sintetice sunt adesea adaugate pentru a creste calitatea si sunt hipoalergenice.  Masurile sunt necesare pentru a respecta calitatea importanta a imbracamintei, precum o buna respirabilitate, confort, usurinta de manipulare si dezinfectare. Halatul medical este reutilizabil si trebuie sa indeplineasca cerintele speciale, precum rezistenta buna la penetrarea lichidelor; rezistenta la penetrare microbiologica etc. Halatul medical trebuie sa treaca testele de tractiune in conditii uscate si umede.

Imbracamintea pentru personalul medical este reprezentata de o gama larga de halate medicale in diferite stiluri, culori si tesaturi. Halatul medical este o tinuta obligatorie, completata de accesorii originale pentru lucratorii din domeniul sanatatii, in care acestia ar trebui sa se simta confortabil atunci cand lucreaza.

Halatele medicale sunt realizate din materiale naturale, si doar in cazuri rare, producatorii folosesc fibre sintetice necesare pentru imbunatatirea calitatii acestora.

Halate medicale imprimate

Halatele medicale nu sunt doar o uniforma functionala conceputa pentru mentinerea igienei, ci trebuie sa fie de inalta calitate, confortabila si, in plus, ar trebui sa fie frumoasa. Firmele producatoare de halate medicale, confectioneaza astazi, halate medicale imprimate, din materiale moderne, ecologice si confortabile, tinand cont de estetica designului.  Poti cumpara halate medicale imprimate din magazinul online de specialitate drinuniforma.ro si tot ce ai nevoie pentru personalul medical. Halatele medicale imprimate sunt confectionate din tesaturi naturale si mixte, sunt durabile si rezistente la uzura, tesatura este respirabila, iar imbracamintea chirurgicala este, de asemenea, higroscopica.

Halatele medicale imprimate pentru femei si barbati  au fost create tinand cont de standardele estetice si moderne. Costumatiile medicale pentru barbati si femei sunt confectionate cu maneci lungi si scurte, tinand cont de comoditatea lor  in orice situatie. Toate produsele medicale sunt proiectate tinand cont de toate dorintele si recomandarile lucratorilor medicali, care folosesc halatele in activitatea lor, in fiecare zi.

Halate medicale albe

Imbracamintea medicala este o parte integranta a profesiei. Orice medic trebuie sa poarte halate medicale albe, pentru a arata curat, ordonat si respectabil. Este important sa alegi halate medicale care nu se electrizeaza de corp, nu absorb umezeala, sunt sigure, hipoalergenice, nu constrang miscarile, nu irita pielea, se aseaza bine pe corp si isi mentin forma mult timp.

Magazinul online de halate medicale drinuniforma.ro este specializat in vanzarea de halate medicale albe de inalta calitate si ieftine pentru personalul institutiilor medicale. Avantajul principal este ca fabricile angajeaza designeri profesionisti care abordeaza modele creative de imbracaminte de lucru cu dragoste si responsabilitate.  Toate modelele de halate medicale albe sunt unice, concepute in conformitate cu ultimele tendinte la moda.  Pentru cusut se folosesc tesaturi de inalta tehnologie si accesorii durabile hipoalergenice. Procesul de productie este controlat in toate etapele, astfel incat personalul medical sa poarte uniforma medicala cu placere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here