Ce trebuie sa stii despre produsele refurbished

0
13
Refurb-PC

Magazinele care vand produse refurbished sunt destul de comune in ziua de azi, cu toate acestea sunt multe persoane care se intreaba ce sunt de fapt aceste produse refurbished si care este diferenta dintre acestea si produsele second hand. Unii chiar au tendinta de a asocia aceste produse cu produsele second hand, desi aceste categorii de produse sunt total diferite. Produsele refurbished sunt asadar acele produse care au ajuns inapoi la producator sau la compania care se ocupa de procesul de reconditionare. Ele ajung inapoi la producatori pentru a a fi curatate de praf, pentru a li se elimina datele de stocare sau pentru a fi testate si puse inapoi in vanzare.

Exista mai multe motive pentru care aceste produse intra intr-un program de refurbishment, ele intorcandu-se la producator. De cele mai multe ori, aceste produse sunt utilizate la teste sau la unele standuri de demo. De asemenea, produsele returnate ajung si ele intr-un program de refurbishment. De obicei acestea sunt si produsele care pur si simplu nu se vand. Mai sunt returnate des si produsele care vin cu cutia deteriorata la livrarea catre furnizor sau produsele care sunt predate intr-un program de refurbishment. In categoria motivelor pentru care aceste produse ajung sa intre intr-un program de refurbishment este ca unele produse sunt pur si simplu donate.

Exista mai multe avantaje pentru a avea in vedere astfel de produse, ele fiind de cele mai multe ori insa o alegere foarte buna pentru voi. Aceste produse au asadar o garantie de 24 luni in comparatie cu un produs de tip second hand care nu beneficiaza de nici o garantie. Acest lucru va insemna ca veti face economii, dar in acelasi timp va veti bucura si de garantia pe care un astfel de produs o ofera. Produsele refurbished sunt si produse aduse la prima mana, ele fiind de cele mai multe ori produse de branduri renumite. Nu va trebui sa va surprinda ca veti gasi in magazine produse refurbished Dell, IBM, Lenovo sau chiar HP. Gasiti o gama diversificata de calculatoare, laptopuri, monitoare sau servere refurbished pe server config. Aceste firme sunt recunoscute pentru faptul ca ofera unitati de calcul din componente rezistente, acestea fiind gandite sa lucreze impreuna. Ele sunt asadar mult mai eficiente decat cele facute din piese cumparate si apoi asamblate.

Un alt avantaj al produselor de tip refurbished este ca aceste produse au preturi foarte scazute, aceste preturi ajungand chiar la jumatate din pretul unui produs echivalent nou. Puteti alege optional un sistem de operare de tip refurbished, acesta fiind si el o solutie spre care va puteti orienta, in situatia in care va doriti acest lucru. Pentru unele persoane ar putea sa conteze mult si faptul ca prin achizitionarea produselor refurbished veti proteja mediul. In ceea ce priveste dezavantajele acestor produse de tip refurbished, trebuie sa stiti ca acestea sunt demontate in general, de aceea performanta lor este una mai redusa. Aceasta performanta este asadar una mai scazuta fata de electronicele de ultima generatie. Cu toate acestea insa, veti vedea ca aceste produse pot fi o solutie optima pentru voi, datorita numeroaselor avantaje pe care ele le ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here