Despre gama de servicii de la Laser Processing

0
157

Cand ne gandim la diversele componente din robotul de bucatarie, frigider, masina de spalat sau alte echipamente electronice din casa si pana la sasiul unui camion trebuie sa stim ca aceste mici componente dar si cele cu gabarit mare sunt realizate cu ajutorul procesului de debitare laser.

Acest proces face parte dintr-o etapa cruciala a procesului de fabricare a diverselor metale, iar noi trebuie sa stim ca doar dupa ce metalele sunt taiate ele pot sa fie deformate la rece dupa dorintele si nevoile noastre si apoi asamblate. O metoda foarte buna de procesare a foilor de tabla este prin operatiuni de debitare laser profesionale oferite de catre echipa Laser Processing.

Echipa noastra este formata din oameni profesionisti si cu experienta in domeniu, folosind doar utilaje premium marca Trumpf, pentru ca materialele cu care se lucreaza sa fie cat mai precis taiate.

Datorita personalului nostru calificat in domeniu, iti putem oferii servicii de calitate ridicata la preturi accesibile pentru ca tu sa iti duci la final proiectele tale.

Atelierul de prelucrare mecanică este echipat pentru toate operațiunile de prelucrare necesare, cum ar fi frezarea, strunjirea, găurirea, tăierea și tăierea pentru producerea de componente în conformitate cu cerințele specifice ale clientului.

Procesele controlate prin program asigură un grad ridicat de calitate și fiabilitate a producției.

În prelucrarea orizontală, se pot prelucra piese mici, precum și piese de până la 1 m lungime, 1 m în diametru și o greutate finită de 300kg. În prelucrarea verticală se pot manipula piese cu diametrul de până la 0.8 m, o înălțime de viraj de până la 0.6 m și o greutate maximă de 200kg.

De asemenea, suntem încântați să vă oferim prelucrarea mecanică a pieselor mari pe bază de contract.

Precum toate metalele si derivatele care pot sa fie unite prin servicii de sudare, ele sunt supuse unor avantaje majore precum faptul ca acest proces este realizat manual sau chiar si semi-automatic – iar la final se va realiza un proiect excelent.

Echipa noastra foloseste ustensile si tool-uri foarte avansate care sa ne dea sansa sa ducem la capat orice tip de proiect indiferent de gradul de complexitate.

Va mai venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de prelucrari mecanice profesionale pentru ca proiectele dumneavoastra sa fie duse la bun sfarsit fara batai de cap. Aceste tipuri de servicii sunt utilizate des in industrii variate precum cele aviatice si maritime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here