Millionmess.com, platforma online cu ajutorul căreia mesajele voastre rămân în istorie, vine din partea unui elev român!

0
87

În fiecare zi apar tot mai multe noutăți din punct de vedere tehnologic, în toate domeniile. Un lucru este cert. Prezentul pe care îl știm și cu care ne-am obinsuit atât de mult, nu ar mai fi deloc la fel dacă internetul ar dispărea.

Cu siguranță că mediul online este viitorul, cele mai inteligente idei având mereu succes indiferent de situație.

O astfel de idee foarte interesantă a venit din partea unui elev român de numai  17 ani din Cernavodă. Numele sau este Neagu Laurențiu și a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie încă de mic.

Din dorința de a căuta mereu cele mai bune soluții pentru a rezolva problemele celor din jur, acesta a creat o platformă online,  un site prin intermediul căruia orice persoană își poate transmite mesajul în fața populației întregului glob pământesc, cu doar un simplu click.

Millionmess.com este platforma dezvoltată de acest tânăr din Cernavodă și este un fel de messenger prin intermediul căreia oricine care dispune de conexiune la internet și are la dispoziție un dispozitiv precum telefonul sau laptop-ul poate face public mesajul dorit, exprimandu-și astfel ideile și sentimentele, având astfel posiblitatea de a da o mană de ajutor celor aflați la nevoie, poate într-un impas emoțional, în special în această perioadă grea prin care trece omenirea din pricina pandemiei.

Pentru cei care doresc  să susțină această inițiativă foarte ingenioasă a elevului Neagu Laurențiu din Cernavodă, postarea unui simplu mesaj pe această platformă costă numai un Euro.

De asemenea, postarea poate rămâne anonimă, utilizatorii având posibilitatea de a posta sub orice nickname dacă nu doresc să introducă numele real.

Această platformă este în principal despre oameni și despre exprimarea ideilor și sentimentelor, astfel încât acestea să poată fi citite de către oricine.

Platforma Millionmess.com poate fi urmărită și prin intermediul rețelelor de socializare, unde veți fi  mereu ținuți la curent cu ultimele noutăți.

Comunicarea a reprezentat și cu siguranță va reprezenta întotdeauna un proces absolut indispensabil omenirii. De-a lungul timpului mesajele au fost transmise prin tot felul de modalități.

Prin comunicare ne exprimăm păreri, sentimente și idei prin comunicare putem evolua. Toți oamenii merită să fie ascultați și părerile lor merită să fie luate în considerare.

Această platformă vă poate face auziți, având posibilitatea de a intra în istorie indiferent de mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Platforma Millionmess.com va fi lansată oficial în 5 țări pe 1 August 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here