Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti si-a depus candidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume”

0
103

Un barbat a fost incoronat „cel mai mare mincinos din lume” dupa ce a spus o poveste despre cum un submarin nemtesc din al Doilea Razboi Mondial a invadat un oras din Marea Britanie pentru a captura decodoare TV.

John „Johnny Liar” Graham a castigat competitia anuala de spus povesti ce a fost organizata in Santon Bridge. Barbatul, in varsta de 69 de ani, a povestit ca in timp ce pescuia, a descoperit un submarin german din cel de-al doilea razboi mondial care se pregatea de un raid pentru a pune mana pe decodoarele tv din Whitehaven, primul oras din Marea Britanie care a trecut total la televiziune digitala.

Graham, care a mai castigat titlul de cinci ori, a mai povestit ca a prins un cod de aproape 3 metri lungime.

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti si-a depus candfidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume” cu sanse reale sa obtina premiul cel mare.

Aruncat in campania electorala cu asa zise dezvaluiri in interesul unui partid politic cu promisiunea ca SIIJ va fi desfiintata si astfel va scapa de o mare parte din dosarele penale in care este anchetat (81 la numar), Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti abereaza cu gratie si talent.

Reamintim cititorilor ca Incisiv de Prahova a dezvaluit in exclusivitate la data de 14.08.2020, vineri – orele 23.00, ca „Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala.

 

„Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala

Reiteram ca nu am avut un „glob” si nu avem puteri paranormale ci doar niste investigatori foarte profesionisti.
Luni, 17.08.2020, un post Tv „bazaia” prin mai multe canale de casa (media) ale procurorului despre senzationalele dezvaluiri care va cutremura clasa politica.
Nu putem sa nu „apreciem” deontologia desavarsita al celor doi jurnalisti care au „reusit” sa obtina „interviul anului” de la „cinstitul”, „milosul” si „profesionistul” procurorului Negulescu Mircea.

Mentionam ca un simplu jurnalist de investigatii poate demonta miciunile si aberatiile procurorului Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti cu o singura conditie: sa nu apartina sectei „deontologilor” care ii promoveaza minciunile si aberatiile.

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti  a sustinut ca a refuzat mita, iar la întrebările moderatorului deontolog de ce nu a sesizat organele competente, acesta a declarat că nu avea cum, pentru ca ar fi fost arestat imediat. Moderatorul deontolog a mai intreabat daca ar fi fost arestat de DGA, iar portocală a confirmat: „Da”.

Minte cu nerusinare, pentru că nici la DGA și nici la vreo unitate de parchet competenta nu a existat un astfel de dosar – aspecte care pot fi verificate de un simplu jurnalist de investigatii, cu conditia sa nu faca parte din secta „deontologilor” care promoveaza astfel de minciuni si aberatii.

Ca sa se realizeze un flagrant, pentru deontologii care au realizat marea dezvaluire le explicam „babeste” faptul ca trebuia să existe un dosar penal, dosar în care dacă nu se realiza flagrantul se solutiona cu clasare.

Ori, el nu are așa ceva, deci nu a existat un dosar penal cu privire la o mita, deci minte si cu toate dezvaluirile sale de om cinstit si integru si-a depus candidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume”. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Joaca cu etica jurnalistică/Pentru „deontologii” care au obtinut „interviul anului” cu „cinstitul”, „milosul” si „profesionistul” procuror Negulescu Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here