Trucuri pentru a aplica genele false

0
103

Genele false sunt dificil de aplicat? Dar cat de frumos este sa ai privirea unei dive, cu extensii gene ce fac privirea mai intensa?

Genele false nu sunt usor de utilizat, cel putin la inceput. Trebuie, in primul rand, sa invatam sa alegem acele gene false care se potrivesc cel mai bine. De fapt, nu toate sunt potrivite.

Aplicarea lor la inceput nu este usoara, dar odata ce ai invatat cum sa faci asta, daca nu ai o zi proasta, procesul devine destul de automat, ca in cazul eyelinerului. In primul rand, sfatul este sa alegi genele false care sa fie aplicate doar pe coltul exterior al ochiului. Unele tipuri de gene sunt mai dificil de pozitionat mai ales pentru a crea o ingrosare care nu ofera un efect ondulat, precum gene banda sau gene fir cu fir. Au aproximativ jumatate din dimensiunea ochiului sau sunt putin mai putin lungi, adesea avand un efect exterior foarte natural. Prin urmare, perfect cu orice tip de look, chiar si pentru cele mai naturale si cotidiene. Adesea acestea au o banda foarte subtire sau transparenta, astfel incat sunt mai flexibile si mai usor de pozitionat. In mod alternativ, poti cumpara o pereche de gene false si sa le tai in jumatate, astfel incat sa obtii bucati diferite care pot fi aplicate dupa bunul plac.

Gene de toate tipurile poti gasi la Orzelowska Eyelash Shop. Magazinul ofera, de asemenea, si accesorii precum adeziv gene sau pensete volum. La Orzelowska Eyelash vei gasi gene ieftine si calitate extraordinara a produselor. In plus, poti sa profiti de oferta de a face cursuri de specialitate ce te vor ajuta sa sa poti pune aceste gene ca la carte.

La acest magazin sunt disponibile tipuri de gene foarte naturale, cu efect de volum sau 3D, cu mai multe fire de par etc. In plus, genele sunt usoare si te vor face sa te simti confortabil.

In ceea ce priveste adezivul, alege un adeziv de la Orzelowska care usureaza aplicarea si nu contine latex, ceea ce ar putea duce la iritare femeilor alergice. Exista adezivi mai puternici, care lipesc mai bine, dar pentru incepatori nu le recomandam, deoarece acestea sunt dificil de indepartat, iar riscul este sa ramana cu reziduuri atasate pe gene. Prima mare greseala care se face la aplicarea genelor false, de fapt, este sa nu dozezi lipiciul, aplicand adesea o cantitate exagerata. Rezultatul? In afara de faptul ca ar putea ajunge in ochi, nu se usuca niciodata si face astfel aplicarea mai dificila.

Pentru a aplica genele false, cu aproape orice lipici, trebuie sa astepti 30 de secunde pana la un minut pentru ca lipiciul sa se usuce usor. Pentru a le aplica poti folosi pensete gene. Mentinand ochiul deschis, dar usor coborat, asezea-ti genele in centru si apoi ataseaza colturile interioare si exterioare. Pentru a facilita aplicarea, exista si pensete mai lungi, care sustin mai bine genele false.

Ultimul sfat, care nu trebuie subestimat, este marimea si mai ales lungimea genelor care trebuie aplicate. Inainte de a le lipi, aminteste-ti ca genele care sunt prea lungi vor fi enervante pe ochi, pentru ca nu vor adera bine, dar, mai ales, vor avea tendinta sa se desprinda la colturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here