Campanie electorala dura-marca PNL Prahova/Candidatul PNL la Primaria Comarnic a comandat controale la firmele care sustin PSD-ul si utilizeaza supermanii de la Antifrauda pe post de „bata electorala” (III)

0
141

Nu este prima data cand cei de la PNL utilizeaza aceasta metoda.

Ieri, supermanii de la Antifrauda cu doua autoturisme (una dintre acestea cu numarul de inmatriculare B- 63 KZE) au efectuat controale pana tarziu in noapte la acesti agenti economici, doar pentru intimidare si beneficiu electoral, controale realizate in urma unor sesizari scrise de „cinstitul – hot” Dorian Botoaca si/sau oamenii sai.

Orasul Comarnic sta pe un butoi de pulbere

Nu stim ce consilieri si/sau sefi de campanie au cei de la PNL Prahova dar se vede treaba ca sunt depasiti total si aceste actiuni de intimidare au un efect invers decat cel „scontat”.

Asa cum nu intelegem daca conilierii si/sau sefii de campanie au hotarat sa puna bannere cu Iulian Dumitrescu si Andrei Volosevici in tot judetul Prahova, ca nu mai intelegem nimic. Andrei Volosevici candideaza si la comune si/sau la alte orase pentru un post ceva? Intrebam pentru niste prieteni…

Cert este ca, actiunea de intimidare cu supermanii de la Antifrauda efectuata de candidatul PNL Prahova la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca, a avut un efect de bumerang.
Pentru consilierii si/sau strategii de campanie le precizam cum funcţionează efectul de bumerang şi ce este legea rezonanţei.

Gândurile negative îndreptate către o persoană sau mai multe se întorc la cel sau cea care le iniţiază. Ele supun organismul la un stres aproape continuu, provocând afecţiuni pe partea emoţională, psihică şi fizică a acelei persoane.
Legea rezonanţei nu poate fi păcălită de nimeni, deşi unii cred că o pot face, pentru că ea funcţionează pe principiul bumerangului: ce trimiţi în exterior, vei primi înapoi. Aproximăm că un gând pozitiv are un kilogram de energie, astfel că un gând negativ va avea tot un kilogram de energie. În momentul în care gândim negativ despre o persoană, este exact ca atunci când tragem un glonţ către persoana respectivă, chiar dacă este un glonţ mental. Conform legii rezonanţei, acest gând negativ emis se va întoarce cu o greutate de trei ori mai mare asupra emiţătorului.

Si acum, explicam „babeste” pentru acestia deoarece cu siguranta nu au inteles nimic.

Revolta produsa de aceasta actiune se intoarce impotriva initiatorului si, in special, impotriva celui care „vaneaza” postul de sef al Consiliului Judetean Prahova deoarece pana si cei indecisi sa voteze cu un partid sau altul, dupa aceasta tampenie facuta de disperatul liberal Dorian Botoaca vor da un vot de revolta.

Circul produs de supermanii de la Antifrauda nu a avut limite.

Acestia au sunat la proprietarii unei societati ce era inchisa pentru a isi atinge TARGETUL de control si intimidare primit pe linie politica si au constatat ca proprietarul era la spital pentru a efectua un RMN sotiei. Picatura care a umplut paharul…

Despre cinstitul liberal Dorian Botoaca, candidatul PNL Prahova la Primaria Comarnic puteti citi aici:

 

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

 

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)


In articolele anterioare precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri” – fara omul de „casa” din aceasta „operatiune”, primarul de la care au inceput marile „paradeli” ale prietenului sau procurorul Negulescu Mircea si ale protectoarei sale, Laura Codruta Kovesi.

Comandamentul „Statului Paralel” s-a aflat o buna perioada de timp in Comarnic unde „Zeita” intre intalnirile intime primea in „audienta” procurori, oameni de afaceri, primari, etc.
Printre acestia s-a aflat „omul de baza” al acestei operatiuni, primarul Dorian Botoaca de la aceea perioada.
Am precizat ca vom dezvalui in episoadele urmatoare cum Dorian Botoaca a fost utilizat de Negulescu si Kovesi in anumite dosare celebre si/sau care au fost motivele declansarii unei „vanatori de vrajitoare”, motivele si interesele obscure ale acestor dosare comandate de insusi Kovesi (in episoadele urmatoare).

Una dintre victimele din „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii a fost Cosma Mircea, Presedintele Consiliului Judetean Prahova la data respectiva care a fost „paradit” de Zeita pentru ca s-a impiedicat cand sarea parleazul la amant, intr-o constructie. (revenim la acest aspect).
„Motto: “Paralelu’ n-o dormitu, numa oțâr s-o hodinitu!”
In schimbul utilizarii primarului Dorian Botoaca de catre gasca de crima organizata de la DNA ST Ploiesti acesta a beneficiat si beneficiaza de protectia IPJ Prahova si a DNA ST Ploiesti, dosarele pe numele acestuia „zacand” prin sertarele celor doua institutii.
Noi am prezentatat opiniei publice modelul de candidat PNL la primarie:
Falsuri si furturi grosolane din bani publici efectuate de Dorian Botoaca in perioada cand acesta s-a aflat la conducerea primariei Comarnic
Am prezentat inregistrari audio-video prin care se demonstreaza aceste falsuri si furturi, in care Dorian Botoaca recunoaste personal „parandaratul”, spaga din care si-a construit o vila de 2 milioane de euro in Comarnic (pe numele unei terte persoane) dar pozeaza intr-un liberal „cinstit” si pentru ochii prostilor sta in „gazda” la Breaza.
Iata ce infractiuni grave mai acopera IPJ Prahova si DNA ST Ploiesti, infractiuni constatate si de alte institutii ale statului, nu ca o prezentam noi cu probe/documente si inregistrari audio/video.
Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca a achitat ilegal in anul 2012 „asigurari mixte cu viata, cu acumularea de capital si acoperire in caz de diagnosticare cu o afectiune medicala grava” incheiate pentru tot personalul si in cardasie cu operatorul SC GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA au falsificat actele si au operat retroactiv.
Deci, cinstitul candidat liberal la Primaria Comarnic, Dorian Botoaca a incheiat politele de asigurare amintite, in 21.11.2012, in 26.11.2012 si in fals a operat modificari extizand durata retroactiv, respectiv de la data de 01.12.2011.
Asemenea tupeu penal nu am intalnit in viata noastra de jurnalisti de investigatii.

Toate aceste fapte infractionale sunt consemnate si in Raportul Curtii de Conturi dar, Dorian Botoaca beneficiaza de imunitatea oferita de IPJ Prahova si procurorii statului paralel, pentru motivele sus mentionate. (Cristina T.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here