Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

0
206

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in ce mai temeinice in ceea ce priveste sanatatea lor.

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Pacat ca actuala administratie condusa de facto de catre candidata PNL Mihai Viorica pe care redactia Incisiv de Prahova a intrebat-o public daca si pentru Ecomaster Service practica servicii imobiliare pentru a convinge cetatenii sa vanda acestei societati 10 hectare percepe acelasi comision ca la Bady Protans SRL Pitesti, care a umplut comuna de gropi prin activitatiile ilegale de balastiera, a ales sa nu raspunda direct , ci a facut-o prin intermediul actualului edil.

Intrebarea ramane publica pentru candidata PNL Mihai Viorica!

Acest edil servil altui partid a lasat un comentariu pe pagina unui candidat la consiliul local care si-a permis sa distribuie articolul publicat de redactia noastra.

Fara sa vrea, Alexandru Cristea a confirmat public dezvaluirile ziarului nostru referitoare la mafia care exista in interiorul administratiei de la Aricestii Rahtivani. Va lasam pe dumneavoastra dragi cititori sa trageti singuri concluziile, cum impart acest „bulgare de bani” conform spuselor unui parlamentar prahovean intr-o discutie cu viceprimarul care nu a rezistat decat 5 luni in functie, atunci cand incerca sa il convinga ce trebuie facut in comuna.

„Un incident regretabil-incendiu la Ecomaster unde au ars materiale nepericuloase. Nu au fost medicamente sau alte substante ci preponderent tuburi de spuma cu care se face etansarea-tuburi goale.

Depozitul Ecomaster functioneaza de peste 10 ani cu toate avizele necesare si cu toate masurile de protectie impuse de legislatia in vigoare .Fiind seceta severa, focul s-a extins si la un teren aflat in apropiere, teren cultivat cu porumb. Stiu ca este campanie electorala, ca este folosit orice prilej pentru a crea un avantaj unui competitor dar trebuie sa fim in domeniul realului.Ca primar la final de mandat consider ca trebuie sa iau atitudine pentru a prezenta adevarul,„ fara ira et studio.

Despre acest depozit s-au spus si se vor mai spune multe, functie de interesul de moment. Pentru o corecta informare, in stirea publicata s-au strecurat cateva neadevaruri.

1.Nici eu, nici doamna viceprimar nu am intermediat vanzarea/cumpararea de terenuri, deci acuza de agent imobiliar este nefundamentata si se poate proba de catre eventualii vanzatori ai terenurilor din zona.

2.Atunci cand s-a emis de catre Consiliul Local Aricestii Rahtivani acordul pentru construirea depozitului, persoana in cauza-doamna viceprimar lucra ca si contabil in primarie, si nu avea atributii sau competente in acest sens.

3.- Nimeni din cadrul Primariei Aricestii Rahtivani nu s-a opus investitorilor, din contra, cunoscand beneficiile atragerii de noi investitori acestia au fost sprijiniti conform legislatiei.Veridicitate afirmatiilor mele poate fi probata de catre reprezentantii firmelor care au ales comuna noastra drept locatie pentru investitii noi.

Referitor la posibilele ilegalitati existente in functionarea unei balastiere pe raza Targsorului Nou, trebuie ca sa se sesizeze Garda de Mediu, Inspectoratul de Stat in Constructii,Inspectoratul de Politie al Judetului Prahova. Politic corect ar trebui ca reprosuri, acuze, invinovatiri sa – mi fie adresate, deoarece pana la data de 27.09.2020 puterea de decizie este la mine si in consecinta raspund pentru actiunile si inactiunile mele! Cu stima, Alexandru Cristea.”

Domnule Alexandru Cristea va rugam usor cu „pianul pe scari” ca o sa aveti dureri de spate la cat de aplecat sunteti in fata „Reginei” de la PNL Prahova, „Regina” care total intamplator se ocupa de acest colegiu.

Ziarul Incisiv de Prahova nu a publicat niciodata un articol (nu stire stimabile cum o numesti) fara probe solide, inregistrari video –audio si cel putin trei martori. In investigatia de fata avem toate probele, inclusiv documente!

O sa va cerem un punct de vedere oficial la finalul dezvaluirilor din aceasdta investigatie (tocmai de aceea am salvat comentariul dumneavoastra si       l-am publicat).

Suntem curiosi daca mai sariti in apararea unui candidat din alt partid cu acelasi entuziasm cand o sa publicam toate probele.

Pana atunci, joc de glezne in fata „Reginei” din PNL Prahova, pe noi ne amuza grozav. Vom reveni. (Cristina T.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here