Ce modele de aspiratoare merita sa ai in casa

0
10

Dacă nu vrei să achiziționezi trei tipuri de aspiratoare pentru a satisface diferite sarcini de curățare, precum curățare uscată, dar și curățare umedă, cu siguranță trebuie să arunci o privire asupra aspiratoarelor Karcher multifuncționale. Acest tip de aspirator Karcher este foarte personalizabil și este capabil să facă tot felul de sarcini de curățare atunci când este asociat cu accesoriile de aspirare potrivite. Nu uita nici de celebrele aspiratoare verticale!

Indiferent dacă ai nevoie de curățare uscată sau umedă, grosieră sau fină, un aspirator Karcher multifuncțional va îndepărta toată murdăria și chiar și volume mari de apă.

Dacă folosești aspiratorul cu o duză de parchet, părul moale (din păr de cal) al duzei va fi excelent pentru curățarea parchetului și a altor suprafețe sensibile de tip pardoseală. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la zgârierea accidentală a podelei.

Dacă folosești aspiratorul cu o duză de tapițerie turbo, acesta asigură o aspirare eficientă și completă a murdăriei și a părului animalelor de companie de pe suprafețe moi, cum ar fi pernele, salteaua, cu ajutorul periei rotative.

Aspiratorul Karcher, cel mai bun pentru covoare

Un aspirator Karcher este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla covoarelor tale. Asta datorită tehnologiei inovative pe care o folosesc, care combină atât curățarea umedă a covorului, cât și aspirarea.

De exemplu un aspirator Karcher de curatat covoare model SE 4001 folosește o tehnologie de extragere a murdăriei prin pulverizare cu apă. Dacă ai o inclinație pentru o casă complet mochetată sau plină de covoare, dar ești de asemenea conștient de cât de epuizantă este întreținerea lor, atunci acest tip de aspirator Karcher este cea mai bună alegere pentru tine.

Tehnologia de extragere prin pulverizare cu care vine acest aspirator pulverizează apa adânc în fibre și apoi o aspiră înapoi împreună cu murdăria dizolvată. Tehnologia duzei acestui aspirator usucă apoi suprafața curățată într-un timp extrem de scurt. Curățarea covoarelor sau a podelei mochetate nu mai este o corvoadă cu un aspirator Karcher.


Toată lumea iubește sa aiba o casă curată și strălucitoare! Oricât de mare sau mică ar fi, cea mai bună metodă de a curăța este să aspiri folosind un aspirator eficient. Cele mai moderne sunt aspiratoarele verticale – probabil unele dintre cele mai întâlnite tipuri de aspiratoare de pe piață, la nivel mondial, deși în România nu sunt printre favoritele consumatorilor. Cu putine dezavantaje, aspiratoarele verticale incep sa fie cumparate si de catre romani, le gasesc tot mai des la eMag.

Orice tip de aspirator ai alege, praful si mizeria din casa trebuie mentinute la un nivel scazut, constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here