Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

0
91

Drumul Naţional 67 – Transalpina se închide sâmbătă şi duminică pe un sector de drum de 3 kilometri, pentru desfăşurarea etapei a patra din Campionatul Naţional de Drift, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, sâmbătă şi duminică se închide circulaţia rutieră pe Transalpina (DN67C), între km 38+500 – km 41+500, pentru desfăşurarea „Campionatului Naţional de Drift – Etapa a IV-a”.

Astfel, sâmbătă, circulaţia este închisă între orele 08.00 – 13.00 şi 15.00 – 20.00, iar duminică, între orele 08.00 – 13.00 şi 15.00 – 20.00

Pentru asigurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi protejarea participanţilor la competiţie, circulaţia rutieră se va desfăşura cu sprijinul echipajelor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Un bucureștean de 80 de ani s-a rătăcit pe Transalpina după ce și-a lăsat soția în mașină și a plecat în drumeție. Cum l-au găsit jandarmii

Un bucureștean în vârstă de 80 de ani, care s-a îndepărtat de mașină și s-a rătăcit în zona Transalpina, a fost găsit de salvamontiști după cinci ore de stat în ploaie și vânt puternic. Bătrânul era epuizat și dezorientat, iar momentul întâlnirii cu soția a fost unul emoționant.

Un grup de turişti a găsit-o, miercuri, pe soţia bărbatului de 80 de ani plângând lângă maşină, pe traseul turistic Transalpina – zona Izvorul Tămăduirii.

Femeia le-a spus turiştilor că soţul său, un iubitor al muntelui, a dorit să se îndepărteze puţin de autoturism pentru a se bucura de peisaj şi deşi trecuseră aproximativ două, acesta nu se întorsese.

După cinci ore de căutări amănunţite în zonele cu vizibilitate foarte redusă şi prăpăstioase din împrejurimi, bătrânul rătăcit a fost găsit întins pe jos, epuizat şi dezorientat, pe muntele Muntinu Mic, la 4 km de locul unde o lăsase pe soţie, în maşină.

„Personalul salvamont i-a acordat primul ajutor şi pentru a-l proteja termic, jandarmii i-au oferit haina de serviciu. Momentul revederii cu soţia a fost unul emoţionant, atât pentru protagonişti, cât şi pentru salvatori. După ce le-au mulţumit pentru sprijinul acordat, cei doi soţi şi-au continuat traseul spre casă”, anunţă Jandarmeria Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here