Acordurile bizare ale lui Clotilde Armand, Nicusor Dan cu cetateanul italian Pierre Luca Canino/Sponsorizarile si imprumuturile bizare dintre cei doi, modul misterios cum Clotilde Armand a devenit cetatean roman/Legaturile cu institutiile de forta

0
58

Nicusor Dan este un smecher de Bucuresti care a incearcat sa ii pacaleasca cu stilul sau de cetatean onest pe alegatorii bucuresteni, dar oare de ce nu se intreaba cineva cine este el totusi…?

Pai ia sa vedem dupa declaratiile sale dar si ale bunei lui prietene Clotilde Armand, general manager at Egis Romania, Egis Bulgaria,  EGIS INTERNATIONAL SA, http://clotildearmand.ro/2016/03/11/cinesunt/ care acum doreste sa renunte la titlurile anterior relatate pentru pozitia de primar al sectroului 1,      s-a scolit in Franta si a venit in Romania ca cercetator in cadrul Academiei Romane, alturi de sotul doamnei frantuzoaice mai sus mentionata, dl matematicianul Sergiu Moroianu, pe care l-a cunoscut in timpul studiilor din SUA.

Foarte intereant ca cei doi (Nicusor Dan si Sergiu Moroianu) au infintat la varsta de 29 de ani, respectiv 31 ani, in anul 2001   Şcoala Normală Superioară din Bucureşti şi Asociaţia Tinerii pentru Acţiune Civică în 1999.

Aceasta scoala a fost sponsorizat de o serie de firme cum ar fi Axxess Capital, – SOFTWIN Group – The Romanian – American Enterprise Fund,- Clay Mathematics Institute,- THETA Foundation,- Raiffeisen Bank Romania,- RTC Holding,- Anonimul Foundation unele fiind cu probleme in zona justitiei si chiar DNA. ( vezi  http://www.imar.ro/~snsb/Support.html

Dar ar fi de intebat si Clotilde Armand daca firma  in care era dir.general EGIS INTERNATIONAL SA in anul 2014 si 2015 a sponsorizat cu cate 5000 de lei  aceasta scoala fondata de catre Nicusor Dan si sotul ei, sens in care oare nu apare un usor conflict de interes intre ea si dl. Nicusor Dan care a propus-o pentru canditatura la primaria sector 1? Oare ce beneficii a promis el ca ii va oferi daca ajunge primar general si bineintele ce va oferi ea in cazul cand va obtine calitatea de edil al sectorului 1.?

Oare cei doi, mai ales doamna  Clotilde Armand (care a devenit in mod misterios cetatean roman in luna noiembrie 2015, la nici trei ani de cand a depus cererea de obtinere a cetateniei romane la autoritatile in drept, sansa care ia dat posibilitatea de a candida si a face parte dintr-un partid politic USB) au fost intrebati sau au dat vreo declaratie ca nu au fost sau sunt colaboratori, cadre acoperite ori informatori ai servciilor secrete romanesti sau din alt stat?

Un alt aspect relevant ar fi cel referitor la declaratia lui Nicusor Dan care in anii 90 ar fi dat imprumuturi cu dobanda catre diverse persoane, care in fapt si in drept e un autodenunt, intucat chiar el a declarat oficial ca nu stia la aceea vreme daca e legal, cu toate ca conform Constitutei, necunoasterea legilor nu te absolva de vreo vinovatie sau fapta infractionala etc., avand in vedere ca camata e o infractiune sanctionata penal. Dar candidata  Clotilde Armand oare tot cu dobanda ofera imprumuturi dupa cum a afirmat in diverse medii si oficial in declaratia de avere, unor persoane si chiar bunului sau “prieten” Nicusor Dan, caruia i-a dat in ultimii ani, chiar in 2012 si actualmente, sume de peste zeci de mii de euro, cu scadenta negociabila confrom declartiei lui Dan…

Mai mult, doamna respectiva, prietena lui Nicusor Dan este in legatura  cu cetateanul italian Pierre Luca Canino, http://www.evz.ro/exclusiv-evz-cel-mai-prost-hot-din-primarie-fudulia-l-a-bagat-la-puscarie.html,  cu care coopereaza pe diverse proiecte chiar cu Primaria Generala a bucurestilor, cum ar un proiect pe langa Arena Nationala Lia Manoliu, care e un denuntator de profesie.

Oare si doamna o fi ceva in  acest sens  ca declara mai demult ca atunci cand era in GDF Suez colaboara si dansa cu organele judiciare pentru a rezolva criminalitatea din activitatea companiei franceze pe teriotriul national.

Deci bucurestenii trebuiau sa fie atenti ce au votat dumininica ca s-ar utea sa aveti mari surpize cu USB care apare a fi denumirea generica a stikurilor de memorie accesibile calculatoarelor dar si institutiilor de forta ale statului….!, pardon, acum USR…Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here