Firea îi răspunde lui Cîțu, după controalele MF la companiile municipale: Voi face plângeri pentru abuz în serviciu

0
63

Gabriela Firea a anunțat că intenționează să le facă plângeri penale ministrului Finanțelor și funcţionarilor care ar fi raportat încălcări ale legii la Primăria Capitalei și la companiile din subordine. Potrivit unui mesaj pe rețelele de socialziare, edilul general în exercițiu susține că cei trimiși să facă verificări au fost amenințați să „inventeze ceva”. 

„Ministrul Cîțu a anuntat că a găsit (inventat) nu stiu ce nereguli la Primaria Capitalei. De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a găsit nimic! S-au forțat 10 luni să găsească ceva, orice, și nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ. Si au plecat asa cum au venit.

Cei doi inspectori s-au intors intr-o zi in Primarie si au spus ca, daca nu scriu ceva, orice, in raport, vor fi dati afara de sefii lor. Mai au putini ani pana la pensie si nu-si permit sa ramana pe drumuri.

Au scris ceva, doar sa fie pe hartie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povesti! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) si despre cum au fost distribuiti banii pentru termoficare. Existând investitii care decurg din proceduri de achizitii legale si un cont escrow, si aici lucrurile sunt mai mult decat curate și clare.

Deci, un control politic, menit sa arunce o umbra asupra mea si a colegilor mei. Nu vor reusi!

Plangerile pentru abuz in serviciu pe numele domnului Cațu, a sefei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Câțu sa inventeze ceva, si a inspectorilor care au născocit la ordin niste pagini de beletristica SF financiara sunt pregatite.

Nu ne putem lăsa călcați in picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul National, doar pentru ca ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, maine nu mai sunt!”, scrie Firea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here