Cîțu: „Avem nevoie de o economie puternică pentru a putea să trecem cu bine peste criza de sănătate”

0
64

Ministrul Finanțelor susține, într-o postare pe Facebook, de o dinamică pozitivă în ceea ce privește sectorul industrial. De asemenea, Florin Cîțu s-a referit și la îmbunătățirea constantă a condițiilor din economie. Comentariile ministrului au venit în ziua în care INS a publicat datele privind evoluția producției industiale pe luna august.

„Așa cum am estimat, industria își revine. Bineînțeles că este greu. Încă ne luptam la nivel global cu criza dublă sănătate-economică. Dar, este important să îmbunătățim în fiecare lună condițiile din economie. Si asta facem,” a scris ministrul Finanțelor, în ziua în care INS a publicat datele evoluția producției industriale în luna august.

Producția industrială, scădere de 14,2% în primele opt luni ale anului

„Avem nevoie de o economie puternică pentru a putea să trecem cu bine peste criza de sănătate. Și avem nevoie de o societatea sănătoasă pentru a avea o economie puternică.

Măsurile luate de guvern până acum au avut un impact POZITIV și acest lucru se vede. Industria a fost distrusă de trei ani de guvernare socialistă. Intrase în recesiune la începutul anului 2019. Acum toate semnele arată, fară dubiu, că la finalul trimestrului 2 sau începutul trimestrului 4, pentru prima oară în 2 ani dinamica sectorului industrial o să fie POZITIVĂ. Un lucru foarte important având în vedere contextul economic prin care trecem. Așa cum am resuscitat industria vom resuscita TOATE sectoarele economice.” a afirmat Florin Cîțu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here