Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

0
74

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de orgoliu”.

De ce sa nu includem in ceea ce scriem/dezvaluim toate aceste elemente palpabile din viata reala?

Realismul este, pana la urma, o aprobare intermediara a lucrarii pe care o scrii.

Implicit ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten.

Asa ca de ce sa nu facem personajele si mai reale acordand aspectului lor semi-analfabet   importanta de care este nevoie?

Hai, curaj si transparenta, baieti si fete!

Noi, suntem satuli de impostori in presa locala si de oameni care nici nu au „diploma de bacalaureat” si care continua sa „santajeze” pe pubic ca pe „era” lui Negulescu Mircea – fara sa constientizeze ca epoca lui „Portocala” a apus!

Abaterea flagrantă şi care a implicat anumite „ziare” locale, este legată de mediatizarea unui subiect si/sau „tinta” pentru unii sau in interes de grup pentru altii.

Simplu cetăţean al României este transformat subiect de presă, iar o cohortă de gazetari se năpustesc să relateze în amănunt, aspecte pe care nu le-au verificat.

Toate acestea se întâmplă la ziare locale care probabil nu sunt membre ale Clubului Român de Presă şi/sau ale altor organisme interne si/sau internationale, semnatare ale unui Cod Deontologic .

Ba mai mult, printre ziarele care s-au abătut de la Codul Deontologic, se află chiar chiar unii care nu au nicio DIPLOMA, macar de „Bacalaureat”.

Astia sunt „formatorii” dumneavoastra de „opinie”!

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti formatorii de opinie si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si diplomele „reale” obtinute care ii recomanda.

Eu, personal, in calitate de detinator/administrator al site-ului Incisv de Prahova si director al ziarului Incisiv de Prahova voi publica luni, 19.10.2020, macar doua (din cele cinci) diplome care ma califica sa fie formator de opinie (in afara celei de „Bacalaureat”).

Astept aceeasi transparenta de la deontologii lui „Portocala”!

O sa ii rog pe toti „deontologii” locali si/sau din presa centrala pe această cale să vadă mediile finale, să rostească cifrele cu voce tare si sa isi prezinte si ei „operele”!

Hai, curaj si transparenta, baieti si fete! (Ec Adrian Radu).

N.R

De apreciat gestul! Ar trebui urmat de toti membrii guvernului, de toti consilierii si de toti secretarii de stat, de toti „deontologii”! De toti cei care au! Hai, curaj si transparenta, baieti si fete!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here