SIF Banat-Crișana a preluat platforma IMG, cea mai mare suprafață de teren tranzacționată în București

0
153

Fosta platformă IMGB a fost preluată, oficial, de către SIf Banat – Crișana, după ce Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția făcută cu compania coreeană Doosan. Terenul, cu o suprafață de 540.000 de mp, una dintre cele mai mari tranzacții de acest tip făcută vreodată în Capitală.

Dealul, început și finalizat în timpul crizei sanitare, cu negocieri închise în mai puțin de două luni, va genera unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din România. “Este un proiect complex, mai ales din perspectiva suprafeței, dar avem încrederea că acesta va deveni, în timp, unul dintre proiectele de referință de care se va bucura Capitala. De asemenea, le mulțumim celor de la Doosan pentru un proces al tranzacției transparent și profesionist!”, a declarat președintele SIF Banat – Crișana, Bogdan Drăgoi .

Proprietatea tranzacționată devine cea mai mare suprafață tranzacționată în ultimii zece ani pe piața de real estate din Capitală, potrivit comunicatului Crosspoint Real Estate, compania care a intemediat deal-ul între SIF Banat- Crișana și Doosan Heavy Industries & Construction.

“Această tranzacție confirmă interesul unor investitori pentru active unice, chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă, afectată de pandemie și se discută – în general – despre contracții de prețuri, crize sau alte semnale negative,” a afirmat Codrin Matei, managing partner CRS.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here