Allview va lansa campania Black November

0
134

 

 

Allview va lansa campania Black November

Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02 – 30 noiembrie. Anul 2020 a fost unul atipic, care a adus schimbări majore în preferințele consumatorilor și o creștere a cererii de device-uri destinate desfășurării activităților în mediul online. În cadrul campaniei Black November, Allview va oferi promoții la cele mai căutate device-uri ale momentului (tablete, laptopuri), dar și la celelalte categorii de produse (telefoane, televizoare și smart device-uri). Pe lângă reducerile de până la 75%, compania brașoveană a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.

Printre produsele ce se vor regăsi în oferta Black November, se numără:

Smart TV-urile gamei ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10, dar și cele mai noi versiuni Allview QLED) prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, ce vor beneficia de reduceri semnificative. Modelul Allview QLED cu diagonala de 65” va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 lei.

Smartphone-ul Soul X7 PRO, primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat și procesor Qualcomm Snapdragon, care va putea fi achiziționat cu o reducere de peste 25% față de prețul de lansare.

Tabletele și notebook-urile, ce reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Allview oferă în campania Black November terminale ce ar putea contribui pe de o parte la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi, iar pe de altă parte activităților de tipul „work from home”. Tabletele compatibile AVI – singurul asistent vocal în limba română, se pot transforma cu ușurință într-o culegere virtuală pentru elevi, sau chiar într-un asistent personal al profesorilor, prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro. În plus, pe întreaga perioadă a campaniei se vor adăuga oferte noi.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 65.000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de 6,1 mil. euro și reduceri totale de peste 1,4 mil. de euro.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here