Bombă în PRO România! Sebastian Ghiță, încolțit! Serverele ASESOFT, confiscate de FBI – implicare în campania murdară din SUA

0
93

Sebastian Ghiță, omul de încredere al liderului PRO România, Victor Ponta, este vizat direct de o operațiune desfășurată în cel mai mare secret și prin care FBI a confiscat serverele companiei ASESOFT! Potrivit national.ro, există suspiciuni rezonabile că ASESOFT, „perla” imperiului IT dezvoltat de Sebastian Ghiță, la umbra contractelor cu statul, ar fi fost implicată în campania electorală din Statele Unite ale Americii. 

Șocul este unul cu atât mai mare, scrie national.ro, cu cât până acum, nicio autoritate a statului, indiferent de cine s-a perindat la putere, nu a îndrăznit să ducă mai departe ancheta declanșată în urmă cu peste patru ani cu privire la ”fuga controlată” din România a lui Sebastian Ghiță, în condițiile în care afaceristul se afla sub control judiciar.

De asemenea, nici măcar acum nu se îndrăznește să i se taie robinetul cu cash prin care i se pompează bună parte a sumelor uriașe derulate de firmele asupra cărora încă păstrează controlul. De la companii IT până la locații nocturne de fițe… Iar decizia Belgradului de a îi acorda o o formă „all inclusive” de protecție ”fugarului” Ghiță nu făcuse decât să legendeze și mai mult intangibilitatea acestuia în fața legii din România. Ceea ce poate fi și în continuare tot la fel de adevărat! Însă cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba de legea americană! Astfel că acum, după ce FBI-ul a confiscat serverele ASESOFT este foarte posibil să se împlinească și minunea extrădării lui Sebastian Ghiță din Serbia. Dar nu în România, ci direct în Statele Unite ale Americii, potrivit aceleiași surse. 

 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here