Eu chiar imi doresc ca Ludovic Orban sa ajunga Presedinte al Camerei Deputatilor!/Sau Dan Barna… Adrian Năstase/Bogdan Olteanu/Liviu Dragnea…

0
113

#jocoperativ. Prima decizie a interimarului Ciuca (nu ii spun general pentru ca prea multi sunt generali, inclusiv Coldea  si in plus nu am incredere in generalii de armata cu burta, asa cum nu am incredere nici in antrenorii de fitness cu burta), a fost sa il zboare pe secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, din functie. Poate avea sau poate nu avea legatura cu ceea ce dezvaluiam în 19 mai 2020 si anume buna vecinatate a lui Antonel Tanase cu Republica Populara Chineza. Doar ca interimarul Ciuca nu ar trebui sa se opreasca aici, la alde Antonov. Pentru ca in decembrie 2019, la Bank of China, Antonel Tanase doar participa la inaugurarea care urma firesc vizitei din martie 2019 a fostului turnator la Securitate, Manole, in Republica Populara Chineza, cand a pus bazele intrarii cu siguranta a Bank of China in Romania, dar proabil au fost oferite si garantii privind accesul Huawei la licitatia 5G, pe componenta de finantare (Bank of China). Extras din articolul din mai 2020: ,,Relațiile de fraternitate ale lui Antonel Tănăse (care ne spune acum ce face propaganda rusă în România pe care chiar el o cunoaște nominal, dar nu ne spune că doar BNR și Banca Centrală a Rusiei nu reduc semnificativ dobânzile pentru populație și companii – adică un copy-paste național după ceva îndreptat împotriva populației) nu aveau cum să nu îl pună în temă pe el, pe Antonel, încă din 16 decembrie 2019, de ceea ce se declanșase deja și era vizibil, în Wuhan. Deci, a informat Antonel Tănase SRI privind discuțiile de la inaugurarea Bank Of China în România? Și daca da, în baza a ce? Altfel, desigur, Antonel Tănăse este pro-european, dar mai ales ,,pro-NATO”. La fel ca lupul politicii monetare din România, care iși trimite puii să ne spună nu o dată, ci de două ori că ,,comparația cu SUA nu este potrivită”, dar că, desigur ,,nu urmează politica Moscovei”. Decizia de astazi, de decolare a Antonov-ului de la Piata Victoriei, participant la inaugrarea Bank of China in Romania vine exact in momentul vizitei in Romania a Președintelui Eximbank US, Kimberly Reed., care a declarat în prezența ambasadorului de origine română Adrian Zuckerman că ,,Președintele și Congresul SUA au oferit Exim US scopul semnificativ de a concura cu China”. Deci, de ce a zburat Antonel și cine mai se pregătește să zboare? Iata articolul din mai 2020, precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani:

Ca la o comanda, pe surse de presa, a aparut in media ex-de-protocol, o informatie ca un fel de SRI din cadrul Secretariatului General al Guvernului (condus de Antonel Tanase) a avertizat in 30 aprilie 2020 despre propaganda rusa care vrea sa beleasca ordinea sociala din Romania.

Jura pe steag secretarul general al guvenului Antonel Tanase ca ,,propaganda rusa” nu a fost mobilizata de artizani de protocol ca o supapa pentru ca, nu peste mult timp, oameni de bun simt, care vor realiza ca guvernul face #nimicpentrupopulatie si #nimicpentrucompanii sa nu se coaguleze? Pentru ca nasul meu imi spune ca pandemia asta i-a facut inclusiv pe oamenii normali din apaartul de ,,siguranta nationala” sau legat prin protocoale ticaloase de aparatul asta (judecatorii) sa miroasa despre ce este vorba i incalcarea tuturor drepturilor la scutul ,,siguranței naționale” – așa cum s-a întâmplat prin protocoalele ticăloase, în urma căruia, un fost bici al Securității de la Aiud ajunsese chiar procuror general al Republicii.

Spre exemplu, astazi, parcand cu greu langa un trotuar, am gasit un avertisment de la politie, si nu o amenda. Ceea ce denota ca dupa mascarada amenzilor de 600 de milioane de lei pe are Marcel replica topgun Vela incepuse deja sa le imparta (inainte de a fi declarate neconstitutionale), unul dintre efectele reale ale pandemiei este reaprinderea bunului simt la nivelul populatiei vis-a-vis de apreciere obiectiva a celor care au demonstrat ca iubesc sa guverneze imprastiind teama si frica. Iar eu cred ca de reaprinderea bunului simt se tem in fapt autoritatile, si de aceea ar avea interesul unei supape (pe care chiar ele sa o alimenteze) cu atat mai mult cu cat criza economica provocata de COVID este prima din ultimii 30 de ani care nu a fost initiata de manivele din administratie ale fostei securitati (crizele de pana acum fiind folosite ca paravan al furturilor din perioada de boom).

Pot banui ca relatiile personale ale Secretarului General al Guvernului cu SRI sunt extrem de ,,de bună vecinătate”. Dar în baza acestor relații de ,,vecinătate”, oare a informat Antonel Tănăse, secretar general al guvernului Orban (fiu de fost ofițer de securitate), SRI-ul, în data de 16 decembrie 2019, când participal la deschiderea Bank of China în România, pe baza excelentelor sale relații cu autoritățile chineze, că pandemia declanșată în Wuhan era mușamalizată de autoritățile chineze?

Relațiile de fraternitate ale lui Antonel Tănăse (care ne spune acum ce face propaganda rusă în România pe care chiar el o cunoaște nominal, dar nu ne spune că doar BNR și Banca Centrală a Rusiei nu reduc semnificativ dobânzile pentru populație și companii – adică un copy-paste național după ceva îndreptat împotriva populației) nu aveau cum să nu îl pună în temă pe el, pe Antonel, încă din 16 decembrie 2019, de ceea ce se declanșase deja și era vizibil, în Wuhan.

Deci, a informat Antonel Tănase SRI privind discuțiile de la inaugurarea Bank Of China în România? Și daca da, în baza a ce? Altfel, desigur, Antonel Tănăse este pro-european, dar mai ales ,,pro-NATO”. La fel ca lupul politicii monetare din România, care iși trimite puii să ne spună nu o dată, ci de două ori că ,,comparația cu SUA nu este potrivită”, dar că, desigur ,,nu urmează politica Moscovei”.

Mai jos aveți și o fotografie cu lupul politicii monetare în vizită privată (neanunțată public) în Republica Populară Chineză, în martie 2019, când negocia venirea Bank of China în România. Dacă nu pentru finanțarea 5G și a Huawei, pentru ce să se fi prezentat Manole, tocmai în China? (Cerasela N.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here