Miercuri, ora 18:00 – DOVADA că Sebastian Ghiță a plătit toate cheltuielile de campanie pentru Ponta și PSD

0
120

 

Se anunță zile grele pentru Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Avem dovada că fostul deputat fugar a plătit toate cheltuielile de campanie și nu numai pentru prietenul său și pentru Partidul Social Democrat! 

 Autoritățile nu stau! După lungi amânări, în luna noiembrie 2020, ANAF a luat la verificat firma pe care Ghiță a băgat-o în faliment pentru a-și șterge urmele! O caracatiță formată pe baza unui sistem de împrumuturi între firmele lui Ghiță și persoane fizice! Zeci de milioare de euro plătite de aceasta pentru presă, pentru consultanță, tricouri, ceasuri, bannere către firme de lobby, consultanță internă și externă în SUA, Israel, Germania. Sume colosale pentru evenimentele organizate de PSD. Toate pentru Victor Ponta, PSD, Alianța politică PSD-UNPR-PC și USL! 

Inspectorii fiscali de la ANAF au realizat un raport de 500 de pagini în care prezintă clar evaziunea fiscală! Ce face DNA? Când îi ia la întrebări pe Ghiță și Ponta despre aceste inginerii financiare și legalitatea implicării lui Ghiță? 

De ce a tergiversat ANAF aceste controale timp de peste șase ani? Cine i-a protejat chiar din interiorul instituției pe deputatul fugar și fostul premier? Dezvăluiri senzaționale, la „Culisele statului paralel”, cu Anca Alexandrescu, de la ora 18:00! 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here