Bucatarul care a cucerit publicul de pe social media

0
122

CZN Burak, bucatarul care a cucerit lumea pe internet, se bucura de un public numeros pe majoritatea platformelor de socializare. In prezent, are aproximativ 17 milioane de followers pe Instagram, 24 de milioane de urmaritori pe TikTok si 1,2 abonati pe canalul de Youtube. Cu ce i-a cucerit bucatarul pe telespectatori? Cu felul sau unic de a gati si de a se manifesta in bucatarie.

Cum a reusit sa obtina acest public?

Numit cheful superstar al anului 2020, CZN Burak a cucerit lumea prin felul in care taie, toaca si gateste mancarea privind camera fix, fara a se uita o secunda la aceasta. Bucatarul face senzatie pe internet prin videoclipurile pe care le posteaza pe canalul sau de Youtube sau pe TikTok.

Pe langa pasiunea pentru bucatarie, acesta este si un antreprenor de succes, conducand un lant de restaurante renumite. Indiferent de ce ar gati, Ozdemir Burak, sau CZN Burak, asa cum il cunoaste lumea, cucereste lumea prin felul in care priveste camera si pune in acelasi timp ingredientele in tigaie sau taindu-le. De altfel, aceasta este si particularitatea clipurilor pe care le posteaza pe retelele de socializare, prin acest mod a devenit celebru si a cucerit internautii, dar si mancarea gatita de catre acesta este demna de ospaturi colosale.

Ce preparate gateste Burak pentru public

Pentru ca orice bucatar care se respecta are si o tinuta adecvata, Burak se prezinta cu uniforme bucatari demne de a prezenta preparate care sa-i incante pe cei ce vizualizeaza videoclipurile sale. Bucatarul gateste portii gigantice, nu doar pentru o persoana, de la kebab gigant, baclava cat masa de mare si pana la rahat turcesc facut intr-un ceaun.

In mod obisnuit, acesta prepara bunatati traditionale din bucataria turceasca sau bucataria Orientului Mijlociu. Acest lucru este datorat si din prisma faptului ca are origini siriene. Insa, pe langa aceste preparate, in videoclipurile lui vei gasi si cum face pizza, hamburgeri, hotdog-uri sau chiar si cum gateste un strut intreg. Toate acestea in cantitati mari, asa cum este obisnuit Burak.

Personalitati importante la restaurantele lui Burak

Succesul de care se bucura chef Burak in mediul online se reflecta si in business-ul pe care il detine, are un lant de restaurante ce poarta denumirea Hatay Medeniyetler Sofrasi, care sunt localizate in diferite zone din Istanbul.

Celebritatea adusa de retelele sociale i-a adus doar beneficii bucatarului, iar personalitati importante i-au trecut pragul restaurantelor pe care le detine. Printre acestea se numara: fotbalistul Mesut Ozil, seicul Tamim din Qatar si presedintele turc Recep Erdogan.

Placere sau nu pentru gatit, cert e ca niciodata nu-i lipseste zambetul larg de pe fata. Comentariile nu au intarziat sa vina, unii dintre oameni comparandu-l cu un criminal in serie vazand cum taie carnea fara a se uita. Burak Ozdemir si-a pastrat stilul inconfundabil de a gati si de a zambi, mai ales ca acestea i-au adus succesul si l-au facut remarcat in domeniul culinar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here