Iata 3 tipuri de pardoseli moderne, care iti asigura o amenajare inspirata din reviste

0
187

Ai realizat cat de mult pot influenta pardoselile aspectul unei incaperi? Desi scopul lor principal este unul de ordin functional, acestea nu au doar un simplu rol de suport. Reinventeaza orice tip de spatiu, daca sunt bine alese, si te ajuta sa pui in scena o amenajare de efect.

Iata care sunt cele mai populare trei tipuri de pardoseli moderne, si cum creeaza ele suprafete circulabile cu un aspect vizual inspirat din revistele de amenajari interioare. Identifica solutia optima pentru constructia ta si nu ezita sa o si pui in practica cu ajutorul expertilor, ce se asigura ca bifeaza toate criteriile: rezistenta, durabilitate, usurinta in intretinere.

 

Pardoselile epoxidice, cunoscute si sub denumirea de „suprafete artistice”

Stii acele suprafete cu totul si cu totul deosebite, ce nu contin rosturi sau imbinari, si au un design aparte? Ei bine, pardoselile epoxidice sunt solutia optima pentru a masca orice defecte la nivel de podele. Mai mult decat atat, reprezinta si cea mai avantajoasa optiune, din punct de vedere al costurilor, pentru a masca defectele spatiului. Suprafetele obtinute prin rasina epoxidica sunt deosebit de rezistente, durabile, usor de intretinut, si chiar si dure sub presiune.

In spatiile unde se doreste un design uniform si deosebit, pardoselile epoxidice sunt o alegere cat se poate de inspirata. Se folosesc in zonele cu trafic intens si protejeaza suprafetele din beton impotriva tuturor factorilor agresivi. La capitolul estetic: sunt wow!

 

Pardoselile lipite, o optiune ieftina, dar optima chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti

Gama de pardoselilor lipite se afla – in mod deosebit – in atentia proprietarilor de spatii comerciale, spatii de birouri, hoteluri, pensiuni, saloane de infrumusetare, sali de sport sau restaurante, dar nu numai. Este o optiune si pentru locuintele proprii, si se caracterizeaza prin versatilitate. Din aceasta categorie fac parte: covorul sau tapetul PVC, sapa autonivelanta, mocheta  de tip rola, parchetul laminat, parchetul stratificat, gazonul artificial, tapetul rezidential si asa mai departe.

Desi unele dintre aceste optiuni nu sunt din categoria celor noi, au aparut si variante mult modernizate, prin care se obtin rezultate excelente. De exemplu, alegerea parchetului influenteaza intr-o proportie uriasa aspectul final al unei amenajari.

 

Pardoselile PVC numite si „suprafete calde”, pentru un confort termic sporit

O alta categorie de suprafete care se poate remarca prin design-ul absolut spectaculos este reprezentata de pardoselile PVC. Se obtin din role sau placi de policlorula de vinil si se lipesc direct pe stratul de suport. Aceste „suprafete calde”, cum mai sunt denumite, asigura un confort termic sporit. Nu au concurent la acest capitol, dar nu este singurul avantaj pe care il asigura.

Pardoselile PVC absorb socurile mecanice, atenueaza zgomotele, au proprietati antibacteriene si sunt extrem de usor de curatat si de intretinut pe termen lung. Daca vrei sa te bucuri de o senzatie placuta la pasire, alege acest tip de suprafete.

 

 

Milucon.ro, expert in pardoselile moderne si in hidroizolatii terase

Pardoselile moderne si lucrarile de hidroizolatii sunt obiectul de activitate al companiei Milucon.ro. Nu exista concurent pe aceasta nisa, atunci cand vine vorba de rezultatele pe care le obtine aceasta echipa de experti.

Milucon.ro este prima companie care a adus in tara noastra cea mai populara forma de hidroizolatii terase din Occident: terasele verzi. Lucreaza cu cele mai bune echipamente si materiale.

 

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here