Huawei și VirtualCards își unesc forțele: Prima aplicație românească integrată cu Huawei Wallet

0
179

București, 19 martie 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă etapă importantă a parteneriatului cu VirtualCards și anume integrarea aplicației VirtualCards cu Huawei Wallet, funcționalitate disponibilă atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Aceasta este prima integrare a unei aplicații locale în cadrul Huawei Wallet, disponibilă la nivel internațional, ce vine în sprijinul utilizatorilor care își doresc să se bucure de beneficiile unui portofel digital, printre care se numără centralizarea cardurilor importante și reducerile exclusive la produsele și serviciile lor preferate.

 

Huawei Wallet este aplicația care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și centraliza cardurile de loialitate, cardurile cadou, cupoanele, cardurile de acces și cardurile bancare într-un loc sigur, care poate fi accesat rapid, cu ajutorul telefonului. Aplicația Wallet este preinstalată pe anumite modele de smartphone, iar pe celelalte poate fi descărcată din magazinul HUAWEI AppGallery.

Ne bucurăm să anunțăm lansarea acestei funcționalități care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de avantajele exclusive aduse de un portofel digital, pe de o parte, și care, pe de altă parte, le oferă companiilor oportunitatea de a-și cunoaște mai bine clienții, de a interacționa cu ei și de a adapta produsele ținând cont de nevoile acestora.“, este de părere Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. 

 

Pentru a se bucura de funcționalitățile oferite de Huawei Wallet, utilizatorii trebuie să selecteze cardurile de fidelitate pe care le folosesc cel mai des și să le salveze direct din VirtualCards. Procesul este simplu și rapid.

În plus față de avantajele pe care integrarea VirtualCards în Huawei Wallet le oferă în prezent, cele două companii anunță extinderea gamei de funcționalități în viitorul apropiat.

Următorul pas va fi plata prin aplicație la casa de marcat.”, completează Sorin Mitran, CEO VirtualCards. “Era digitală și pandemia globală au început să remodeleze experiența de cumpărare, iar portofelul virtual va sta în centrul achizițiilor la casa de marcat, a serviciilor financiare și nu numai. De aceea, am extins colaborarea cu Huawei, astfel încât experiența uti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here