Creditul rapid fata in fata cu creditul traditional!

0
43

“Dorintele de cele mai multe ori sunt intrerupte de problemele financiare, vorbind strict despre acele dorinre precum o masina noua, o vacanta undeva departe intr-un loc de mult dorit sau chiar mutatul intr-o locuinta noua!”

Toate aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul unui credit!

Iar acum noi avem 2 modalitati, creditul rapid si cel traditional.In caz ca iti doresti mai putin drumuri strabatute pana la unitatile bancare si mai putine ore asteptate la coada precum si aceea sumedenie de acte de care este nevoie pentru un credit poti opta pentru un credit rapid! In acest articol va vom prezenta indetaliat avantajele unui credit rapid dar si cum puteti intra in posesia banilor de care aveti nevoie!

In cazul unui imprumut traditional strabatului drumului pana la banca poate fii adesea obositor sau chiar imposibil din mai multe situatii precum jobul care necesita un program infernal pana la o ora cand bancile sunt deja inchise, lipsa documentatiei asupra actelor necesare poate intrazia procesul de deschidere al creditului. Insa astazi datorita bancilor si al internetului si pentru ca traim in era vitezei putem uita de aceste aspecte negative deoarece creditul tau mult dorit este la doar 1 click distanta de tine. Prin accesarea site-ului anumitor banci putem obtine creditul dorit in doar cateva minute. Tot ce trebuie sa facem este sa accesam site-ul, sa ne cream un cont si sa cautam oferta creditului care ne intereseaza pe noi.

Bancile ne pun la dispozitie chiar si simulator de credite doar cu buletinul ce include analiza ratelor si a dobanziilor pe care noi le vom platii odata cu demararea creditului dar si analiza dosarului nostru pentru a vedea daca ne incadram in suma dorita raportati fiind la salariul de baza cumulat cu restul de venit net.

Se pare ca din ce in ce mai multe banci apeleaza la aceasta metoda in folosul confortului clientului doar se spune din totdeauna “Clientul nostru, stapanul nostru”. Tot ceea ce noi trebuie sa facem dupa ce urmam pasii de mai sus este sa incarcam fisierele necesare care dureaza mai putin de 1 minut dupa care in termen de 24-48 de ore in functie de solicitarile pe care banca le are vom fii contactati de un consultant al bancii respective pentru a stabilii finalizarea procesului de contractare al creditului.

 

Termenii de aprobare cei mai desi intalniti sunt: vasrta munima 18 ani, trebuie sa fii o persoana majora pentru a beneficia de creditele bancare, daca doresti creditul de la una din bancile din tara noastra trebuie sa ai cetatenie romana nu neaparat sa locuiesti in tara, sa fii angajat e cel putin 6 luni de zile si sa detii un contract de munca legal din orice perspectiva si pe o perioada nedeterminata. Foarte important este raportul catre biroul de credit, atentie nu trebuie sa fii raportat acolo cu nici o alta suma indatorata!

In plus nu trebuie sa soecifici pentru ce iti doresti creditul, vrei sa iesi in oras si nu ai banii necesari? Nu trebuie sa dai nota expicativa pentru ce vrei banii sau la ce ii vei folosii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here