Nu îmi place să mă pronunț pe dosare ”bubuite” la ceas de noapte, dar dosarul ăsta nu este instrumentat de DNA (deci are șanse mari de a fi real) și inculpatul a și recunoscut faptele – Ziarul Incisiv de Prahova

0
124

Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a retinut miercuri, 31 martie 2021, trei oameni de afaceri, pentru presupuse fraude cu fonduri europene. Ei se numesc Doru Sandru, Mircea Varzaru si Puiu Craciun. Site-ul PSnews.ro scrie ca primii doi sunt oameniii de incredere ai senatorului PNL de Gorj Ion Iordache. Or, cine este presedintele PNL Gorj si deci seful lui Iordache? Celebrul deputat Dan Vilceanu, a carui familie este milionara in euro din contracte cu statul – in special cu Complexul Energetic Oltenia. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ci este suficient sa va delectati singuri cu declaratiile de avere si de interese ale lui Vilceanu, disponibile aici si aici, pe pagina lui de pe Cdep.ro (a se vedea coloana din stanga).

Dar stati, ca mai avem: Dan Vilceanu face parte din gasca PNL-ista care l-a propulsat si continua sa-l sustina pe Florin Citu in cursa pentru sefia partidului, impotriva lui Ludovic Orban. Or, daca punem cap la cap aceste informatii, nu putem sa nu ne punem urmatoarea intrebare: oare de ce a inceput procuratura sa stranga cu usa gasca lui Citu? Sa fi jucat Sica Mandolina intr-un nou episod din serialul „Cine nu sare ia condamnare”? Banuiala noastra este ca ne vom distra mult.

Pana atunci, iata ce comenteaza pe Facebook jurnalistul Silviu Manastire (de la acelasi site PSnews) despre cazul gorjean, dezvaluie cei de la Lumea Justitiei (Irinel I.).

Necazuri penale in paradisul PNL de la Gorj, acolo unde patroneaza Dan Valceanu, tovarasul politic al premierului Citu.

Valceanu a fost tucalarul lui Ludovic Orban pana a ajuns prietenul sau Florin premier. Apoi a schimbat fesul. Alaturi de Lucian Isar, Alina Gorghiu si cativa liberali de duzina, Valceanu viseaza sa il faca pe Citu seful PNL. Gorjeanul este suparat ca nu a ajuns ministru de Finante (!!!), Citu a incarcat sa il impuna, dar liderii PNL l-au trimis la plimbare, pentru ca expertiza financiar-economica a lui Valceanu se reduce la combinatii cu facturi si contracte la Complexul Energetic Oltenia. La rigoare, Valceanu si-ar fi dorit ministru la Munca, [dar] Raluca Turcan a fost mai iute.

La Gorj insa, brigada PNL cu Valceanu in frunte au mari probleme penale, fiind bagati mai toti in afaceri cu statul. Daca oamenii de paie ai senatorului Iordache vor da declaratii complete la procuratura dupa ce au foat arestati, atunci urmeaza Iordache. Daca Iordache intra pe teava penala, urmeaza Valceanu, este un dosar cu manta clasic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here