Care sunt avantajele de care te bucuri cand accesezi un leasing pentru a investi in autoturisme BMW rulate?

0
111

Iti doresti sa conduci BMW auto rulate, in care sa te simti confortabil, dar deocamdata nu ai suficienti bani cash pentru a investi intr-o astfel de masina? Leasing-urile auto iti vin in ajutor!

Despre aceste produse trebuie sa stii ca au fost special create pentru soferi si pe care le poti accesa destul de usor, urmand doar cativa pasi. Inainte de a lua o decizie in acest sens, trebuie sa stii, insa, care sunt beneficiile de care te poti bucura, astfel incat sa fii 100% convins ca este cea mai buna optiune pentru tine!

Poti alege dintr-o gama larga de BMW auto rulate

Prin intermediul unui leasing poti dintr-o gama variata de masini BMW, fie ca este vorba despre un model nou sau unul la mana a doua. Mai mult, trebuie sa stii ca leasing-urile nu iti permit sa investesti decat in autoturisme care au maximum 5 ani vechime, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de un autoturism destul de recent construit, care este echipat cu tehnologie de ultima generatie pentru propriul tau confort.

Care este leasing-ul potrivit pentru tine?

In ceea ce priveste tipurile de leasing-uri din care poti alege, trebuie sa stii ca ele sunt variate din punct de vedere a conditiilor pe care trebuie sa le indeplinesti, dar si in ceea ce priveste momentul in care devii proprietar al unei anumite masini. De exemplu, este bine sa ai in vedere ca cele mai populare leasing-uri din Romania sunt:

  • leasing-urile financiare – iti ofera acces la o finantare pe baza de active, intrucat la finalul perioadei contractuale ai posibilitatea de a cumpara masina aleasa, insa la valoare reziduala;
  • leasing-urile operationale – sunt asemanatoare cu ceea ce iti ofera serviciul de inchirieri auto: atunci cand perioada contractuala se incheie, esti obligat sa returnezi catre compania de leasing autoturismul pe care l-ai folosit.

Ai libertatea de a-ti alege singur perioada contractuala

Imediat dupa ce ai ales BMW-ul pe care ti-l doresti, dar si tipul de leasing pe care vrei sa-l accesezi, trebuie sa te gandesti la perioada contractuala. Aceasta poate fi cuprinsa intre 12 si 72 luni, in functie de finantatorul cu care colaborezi. Tine cont, insa: cu cat perioada contractuala este mai mica, cu atat costul total al leasing-ului este mai mic. Incearca, asadar, sa reduci pe cat de mult posibil perioada de rambursare, pentru a-ti eficientiza costurile.

Achitarea unui avans mare iti diminueaza considerabil ratele

De regula, pentru a obtine un autoturism printr-un leasing trebuie sa achiti un avans cuprins intre 20 si 30%. Daca ai posibilitatea, poti achita mai mult de atat, iar astfel cuantumul ratelor lunare pe care le vei achita se va diminua simtitor.

Poti incheia perioada contractuala inainte de vreme

Printre beneficiile pe care ti le mai ofera leasing-urile se numara si faptul ca ai posibilitatea de a incheia perioada contractuala inainte de data stabilita cu firma de leasing. Vei plati, insa, un comision de penalizare in acest caz, comision al carui cuantum trebuie neaparat sa se regaseasca in acordul pe care il semnezi la inceput.

In ultimii ani, foarte multi soferi din Romania sunt interesati de masini de vanzare Germania la mana a doua, intrucat acestea sunt calitative si le asigura o experienta excelenta atunci cand sunt la volan. BMW-urile sunt produse sub umbrela unui brand care si-a castigat deja un renume la nivel mondial, asa ca merita sa investesti intr-un astfel de autoturism! Daca esti interesat sa faci o investitie in acest sens, Auto-Leasing.ro iti vine in ajutor!

Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Telefon: +40729182111

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here