Ce sunt cleanse-urile

0
84
Cold Pressed Juicery

Stresul, toxinele din mediu și pesticidele îți încordează corpul, te simți obosit și neputincios. Poți comanda un cleanse de la Cold Pressed Juicery, pentru a-ți curăța organismul de toxine și reziduuri, pentru a te energiza și pentru ca viața ta să capete un nou aspect. Poți comanda chiar unul dintre cele 4 pachete de cleanse-uri de  pe site pentru 3 sau 5 zile, înlocuind dieta cu șase sucuri de fructe și legume și un superfood. Sunt oferite diferite niveluri de curățare cu durată și intensitate diferite (de obicei de 3 sau 5 zile). Cu cât este mai lungă perioada de tratament, cu atât organismul tău va fi mai curățat. O dietă un cu un cleanse funcționează cel mai bine dacă este bine organizat, deoarece corpul ar trebui să se poată adapta la noua situație. Aceasta înseamnă că alcoolul, alimentele grase și produsele gata preparate, de exemplu, sunt mai bine de evitat în timpul tratamentului.

Ce este un cleanse?

Un cleanse este o dietă care îi oferi corpului tău o pauză, sprijină procesul de detoxifiere și îl alimentează cu substanțe nutritive. După un tratament cu cleanse te simți proaspăt și plin de energie. Ai o piele grozavă și nu mai ești atât de obosit. Nu te vei simți niciodată mai bine, așa cum te vei simți după prima cură, care va avea un efect foarte pozitiv asupra întregului tău organism. Ar trebui să faci cura la fiecare trei luni timp de cinci zile. Te poate motiva total, poți lucra cu o mai mare concentrare și te vei simți foarte bine în pielea ta. După ce vei comanda un cleanse, vei primi sucurile presate la rece, punctual pentru 3 sau 5 zile. Sucurile au fost proaspăt preparate cu o zi înainte și pot fi păstrate la frigider timp de patru zile. Acestea se beau la fiecare 2 ore câte unul conform schemei de tratament, începând cu ora 9:00. Ar trebui să eviți alimentele solide în timpul curei. Foarte important, în plus față de cleanse, bea multă apă.

O dietă sănătoasă pentru slăbit

Presarea la rece are loc în absența aerului sau cu foarte puțin aer. De asemenea, sucurile nu mai conțin fibre, ceea ce face munca digestivă mai ușoară. Cu un cleanse, corpul nu mai cere de mâncare, deoarece acesta conține vitamine, minerale și enzime. Energia provine din faptul că nu trebuie să digeri, așa cum se întâmplă atunci când mănânci o masa foarte bogată. Sucurile pe care le poți cumpăra de la Cold Pressed Juicery sunt presate la rece și au fost dezvoltate de persoane competente și testate pe propriul lor organism. Cu un cleanse poți nu numai să-ți cureți organismul, dar îți poți reduce și greutatea. Cu toate acestea, o cură de detoxifiere este ideală pentru a iniția o schimbare în dieta ta și, astfel, vei pierde definitiv kilogramele în plus. Un cleanse te poate ajuta mult mai ușor  să ai noi obiceiuri de viață. Practic, o dietă cu un cleanse de până la cinci zile este potrivit pentru fiecare adult cu probleme de sănătatea, cu exces de greutate, pentru eliminarea toxinelor din organism, pentru o viață mai frumoasă și mai sănătoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here