Samsung prezintă cei mai noi membri ai portofoliului Samsung Galaxy Tab: Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite

0
118

Galaxy Tab S7 FE aduce cele mai îndrăgite funcții de fani pe un display de 12,4 inci la un preț accesibil; tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este partenerul perfect pentru divertismentul în mișcare

București, România – 27 mai 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite, cele mai recente adăugiri în portofoliul său de tablete. Galaxy Tab S7 FE aduce caracteristicile preferate ale fanilor de pe Galaxy Tab S7, precum display-ul generos pentru divertisment, muncă creativă și multi-tasking. Iar pentru cei care caută o tabletă compactă, pentru deplasări, Galaxy Tab A7 Lite este opțiunea ideală.

 „Cererea de tablete continuă să crească. Fie că studiază de la distanță, se conectează cu prietenii sau se bucură de divertisment personal, utilizatorii caută dispozitive care să țină pasul cu stilul lor de viață creativ și încărcat. Suntem încântați să le oferim utilizatorilor tehnologia de care au nevoie pentru a profita la maximum de fiecare zi. Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite sunt echipate cu funcții uimitoare care sunt concepute pentru a satisface nevoile zilnice ale utilizatorilor”, a spus Woncheol Chai, SVP and Head of Experience Planning Team, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE a fost gândită pentru a le oferi utilizatorilor toate caracteristicile pe care le iubesc la un preț accesibil. Reflectând asupra celei mai dorite caracteristici în baza tuturor clienților, Galaxy Tab S7 FE vine echipat cu un display generos de 12,4 inci, perfect pentru a duce divertismentul, productivitatea și creativitatea la nivelul următor.

Când este timpul de a reveni la task-urile zilnice, Galaxy Tab S7 FE devine ajutorul ideal pentru a rămâne productiv. Cutia tabletei conține și un S Pen, astfel încât utilizatorii să poată profita la maximum de display-ul mare și de puterea bateriei pentru a trece prin sarcinile zilnice cu o eficiență și mai mare. Cu Samsung Notes, utilizatorii pot converti cu ușurință însemnările scrise de mână pe ecran diret în text digital. Aceștia își pot organiza notițele cu ajutorul etichetelor automate, utilizând Căutarea Inteligentă pentru a găsi mențiunea necesară – indiferent dacă este tastată sau scrisă de mână.

Galaxy Tab S7 FE_Main KV

În plus, dacă o lucrare de cercetare sau un proiect de muncă solicită deschiderea mai multor pagini sau aplicații în mod simultan, utilizatorii pot rămâne relaxați: Galaxy Tab S7 FE gestionează cu ușurință procesul de multi-tasking. Cu funcția Multi-Active Window, aceștia pot deschide până la trei aplicații simultan. Asta înseamnă că pot naviga pe web, pot lua notițe și pot reda conținut video – totul pe un singur ecran. Cu App Pair, utilizatorii pot salva și deschide rapid combinația preferată de aplicații în fereastra Multi-Active.

Pentru utilizatorii care sunt în căutare de modalități variate pentru a-și maximiza productivitatea, Galaxy Tab S7 FE este cea mai potrivită alegere. Cu ajutorul Samsung DeX și a tastaturii Book Cover, aceștia pot utiliza tableta pe post de laptop, transformând interfața de utilizare într-o experiență asemănătoare cu cea a unui PC. Și datorită celui de-al doilea ecran, aceștia pot transforma Galaxy Tab S7 FE într-un display suplimentar, alături de computer, pentru a extinde câmpul de vizualizare și pentru a face și mai mult din ce și-au propus.

Atunci când inspirația lovește, Galaxy Tab S7 FE are toate instrumentele necesare pentru a susține întreg procesul creativ. Clip Studio Paint și Canva sunt compatibile cu S Pen-ul pentru desene și modele de design fără cusur. Cu o perioadă de încercare gratuită de 6 luni pentru noii utilizatori de Clip Studio Paint, aceștia își pot descoperi noi pasiuni și pot încerca arta digitală. Pentru persoanele care iau mereu notițe, Noteshelf este, de asemenea, inclus gratuit, permițând crearea de notițe detaliate, colorate, care să surprindă cu precizie gândurile.

[Spec Infographic] Galaxy Tab S7 FE

Cu același finisaj metalic elegant al gamei Tab S7, Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori diferite pentru a se potrivi cât mai bine fiecărui stil personal: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink. Chiar și cu un display generos, Galaxy Tab S7 FE se mândrește cu un profil subțire și ușor, dispunând, totodată, de o baterie puternică – astfel încât utilizatorii să poată reda cu ușurință, să lucreze și să creeze fără teama descărcării bateriei.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite este partenerul ideal pentru vizualizarea de conținut și jocuri video în deplasare, la un preț accesibil. Cu un ecran de 8,7 inci protejat de o carcasă metalică elegantă și rezistentă, tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este un device ultra-portabil. Ramele subțiri din jurul display-ului și difuzoarele duble puternice cu Dolby Atmos de pe Galaxy Tab A7 Lite contribuie la crearea unei experiențe mult mai captivante în momentul vizionării filmelor, emisiunilor de divertisment și rulării jocurilor preferate.

Cu până la 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu ajutorul unui card MicroSD, spațiul destinat stocării conținutului preferat poate fi mai mult decât generos, în timp ce procesorul octa-core susține și eficientizează momentele destinate jocurilor video. Cu o baterie de lungă durată, o încărcare rapidă adaptivă de 15W și o capacitate opțională LTE, Galaxy Tab A7 Lite este excelent pentru a urmări spectacolul sau tendințele noi în mișcare. Cu un capac metalic rezistent și rame subțiri, Galaxy Tab A7 Lite vine în nuanțe de gri și argintiu.

 

Samsung TV Plus & Galaxy Ecosystem

În momentul achiziționării unui Samsung Galaxy Tab S7 FE sau Galaxy Tab A7 Lite, utilizatorii vor obține, de asemenea, în mod gratuit, acces nelimitat la Samsung TV Plus. Aceștia pot profita la maximum de noua tabletă printr-un program de streaming cu peste 160 de canale, care include emisiuni preferate, filme și multe altele. Utilizatorii Galaxy au, de asemenea, acces la o perioadă de încercare gratuită a YouTube Premium – punând la îndemână ore de divertisment fără reclame.

Noile Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite funcționează perfect cu ecosistemul de dispozitive Galaxy – de la telefon la căști. Utilizatori pot apela, trimite și primi mesaje text direct prin contul lor Samsung de pe tabletă, chiar și atunci când smartphone-ul nu este la îndemână. Aceștia pot copia și atașa cu ușurință texte sau imagini între dispozitivele activate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de o tranziție intuitivă de la navigarea pe telefon la display-ul Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite prin browser-ul de Internet Samsung. Iar dacă aceștia ascultă muzică sau vizionează un videoclip pe Galaxy Tab S7 FE sau Galaxy Tab A7 Lite și trebuie să efectueze un apel de pe telefon, căștile Galaxy Buds pot comuta automat acțiunea pe celălalt dispozitiv.

Disponibilitate

Galaxy Tab S7 FE și Galaxy A7 Lite vor fi disponibile în anumite regiuni începând cu luna iunie. Pentru mai multe informații, vizitați www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com .

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

 

Specificații Tehnice

Samsung Galaxy Tab S7 FE
Display 12.4-inch* 2560×1600 (WQXGA) TFT*Măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
OS Android 11
Dimensiune 185.0 x 284.8 x 6.3mm
Greutate* 608g*Poate să difere în funcție de piață și operator.
Camera [Spate] 8MP AF[Față] 5MP
Memorie* 4GB RAM cu 64GB stocare internă /6GB RAM cu 128GB stocare internă

microSD** până la 1TB

*Disponibilitatea stocării poate să difere în funcție de țară, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de țară, model, dimensiunea fișierului și format.

**Cardul MicroSD se vinde separat.

Procesor Octa-core2x2.2GHz + 6×1.8GHz
Baterie* 10,090mAh (45W permite Încărcare Super Rapidă**)*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960.

**Încărcătorul de 45W și 25W se vinde separat.

Conectivitate* 5G**LTE

Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac),

Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0

*Disponibilitatea modelului 5G / LTE variază în funcție de țară și operator.

**Necesită conexiune optimă 5G. Serviciile 5G sunt disponibile doar în locațiile cu rețea 5G din țările pregătite pentru 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și situație de utilizare.

Culoare* Mystic BlackMystic Silver

Mystic Green

Mystic Pink

*Disponibilitatea culorii produsului poate varia în funcție de țară, regiune și operator.

Conectori USB Tip C 3.2 Gen1 (DP Output)
Senzori Accelerometru, busolă, giroscop, lumină, senzor Hall
GPS GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Audio Dual Stereo Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®
Video Înregistrare: FHD (1920×1080) @ 30fpsRedare: UHD (3840×2160) @ 30fps
Accesorii* S Pen (în cutie), Book Cover, Book Cover Keyboard*Accesoriile se achiziționează separat.
Samsung Galaxy Tab A7 Lite
Display 8.7-inch* 1340×800 (WXGA+) TFT*Măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
OS Android 11
Dimensiune 212.5 x 124.7 x 8.0mm
Greutate Wi-Fi: 366gLTE: 371g
Camera [Spate] 8MP AF[Față] 2MP​
Memorie* 3GB RAM with 32GB stocare internă /4GB RAM with 64GB stocare internă

microSD** până la 1TB

*Disponibilitatea stocării poate să difere în funcție de țară, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reală a spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de țară, model, dimensiunea fișierului și format.

**Cardul MicroSD se vinde separat.

Procesor Octa-core4x2.3GHz + 4×1.8GHz
Baterie* 5,100mAh​ (15W permite Încărcare Rapidă Adaptivă**)*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960.

**Încărcătorul de 15W se vinde separat.

Conectivitate LTE*Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac),

Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0

*Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator.

Culoare* Gri, Argintiu*Disponibilitatea culorii produsului poate varia în funcție de țară, regiune și operator.
Conectori USB Tip C 2.0, 3.5mm jack pentru căști​
Senzori Accelerometru, busolă, senzor de lumină
GPS GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Audio Dual Stereo Speakers, Dolby Atmos®
Video Înregistrare: FHD (1920×1080) @ 30fpsRedare: FHD (1920×1080) @ 30fps
Accesorii* Book Cover, Clear Cover*Accesoriile se vând separat.

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare în prealabil.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here