“va vand…” – Ziarul Incisiv de Prahova

0
211

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ despre” zanganit de catuse”, in dosare fabricate, gen –fostul sef al IPJ Prahova- cum au facut anumite personaje monitorizate!

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro

Noi, intotdeauna am tinut cont de impartialitate si de deontologia profesioanala, pe care anumiti subiecti a incalcat-o in mod grav, in piocioare. Problema lor, nu ne intereseaza, fiecare raspunde penal si/sau administativ, dupa caz/dupa fapte.

Licitatia cu „cantec” pentru marcajele rutiere a fost contestata la CNSC (dand dreptate firmei care a contestat) si la ora actuala exista doua plangeri penale la D.N.A., impotriva Comisiei de Licitatie, inaintate de operatorul care a fost scos ilegal din cursa.

Ceea ce noi dezvaluim este foarte real, pe surse, juridice credibile, reale.

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

Astfel, personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit  „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai.

Din dosar, pe “surse” din dosar, cum le place “unora” sa isi “dejecte” frustarile a reiesit ca, “personajele monitorizate”, sunt luate “bara la bara”, chiar daca au crezut ca pot parasi urbea pentru intalniri fara “urechi”. Se pare ca locatia de pe strada x (cu locatie de restaurant si terasa de langa Politia Municipala) nu le poate acoperi si “secretiza” intalnirile “conspirative” din care avem toate inregistrarile audio-video!

Deja, se anunta, dezvaluiri “pe susrse”, foarte interesante. Vom reveni, cu dezavluiri, tot “pe surse” cum practica anumiti “deontologi” (idem si la fel, se vedem ce bine este). (Crsitina T.).

N.R 1 – Stati aproape, nici „nu stiti ce pierdeti”, vorba unui calsic inca  – in viata!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here