Redu stresul la birou cu un fotoliu de masaj

0
129
Fotolii masaj

Poate că, în viitorul apropiat, fotoliul de masaj medical va fi furnizat complet cu un computer personal. O astfel de adăugare plăcută și utilă poate elimina efectele negative ale muncii sedentare și a stresului la birou. Modelele de fotolii japoneze pentru masaj medical sunt o salvare pentru mușchii spatelui și a gâtului, brațelor și picioarelor, care sunt în tensiune, datorită unei șederi îndelungate într-o poziție statică. Cele mai bune fotolii de masaj pot înlocui un terapeut profesionist. Acestea dețin mai mult de 700 de combinații de masaj terapeutic și relaxant.

Aspectul acestor fotolii japoneze pentru masaj medical, de clasă premium se vor încadra armonios chiar și în palatul luxos al șeicului arab. Formula pentru realizarea de fotolii de masaj japonez este simplă: masaje antice și tehnici de vindecare a corpului, înmulțite de perfecționism fără margini și tehnologie de cult. Producătorii orientali s-au asigurat că modelele avansate de scaune de masaj pentru birou și casă au devenit un înlocuitor echivalent pentru masajul manual.

Sistem automat de scanare a corpului

O caracteristică distinctivă a fotoliilor de masaj de lux este sistemul inovator automat de scanare a corpului, care permite ajustarea rolelor la înălțimea și greutatea utilizatorului. Aproape toate produsele din acest segment sunt echipate cu Zero Gravity. Fotoliile japoneze de masaj Fujiiryoki sunt foarte populare în întreaga lume. Brandul este un lider recunoscut în producția de echipamente pentru masaj medical. Inginerii implementează cele mai avansate tehnologii în proiectarea și echiparea produselor. Practic, produsele acestui producător sunt utilizate pentru echiparea cluburilor de fitness și a centrelor de sănătate în general. Acest lucru se datorează prețului din clasa premium. Cu toate acestea, dacă decizi să achiziționezi un astfel de fotoliu de masaj pentru birou sau pentru acasă, cu siguranță nu vei regret.

Producătorul a gândit totul până în cele mai mici detalii: fotoliile sunt adaptate la caracteristicile anatomice ale unei persoane și la starea fizică generală. Sistemul inteligent selectează tipul optim de program de masaj pentru ora curentă. Echipamentul are un design elegant și solid în bej sau negru și se va încadra cu succes în orice interior public sau privat.

Caracteristici ale fotoliilor de masaj  medical Fujiiryoki

Pentru majoritatea modelelor de fotolii masaj medical, producătorul a utilizat tapițerie din piele artificială de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitatea în timpul utilizării intensive. Opțiunile scumpe ale fotoliilor de masaj sunt tapițate în piele naturală, dar sunt cel mai bine considerate ca fiind o achiziție pentru uz privat. La fel ca toate fotoliile de masaj moderne, Fujiiryoki are un spătar reglabil și multe moduri diferite de funcționare. Fiecare model este echipat cu panouri de control intuitive cu afișaj informativ. Poți schimba cu ușurință programele de masaj în timpul sesiunii. În plus, sistemul inteligent este capabil să memoreze setările individuale ale utilizatorului. Astfel, nu trebuie să reglezi de fiecare dată funcționarea echipamentului.

Programele automate de masaj, care sunt împărțite pe subiecte, sunt concepute pentru a lucra profund toate zonele corpului. Funcția unică de masaj 4D permite reproducerea masajului unui terapeut profesionist, iar mișcarea rolelor de masaj de pe acest fotoliu se efectuează cu viteze de rotație diferite și în 3 planuri: sus / jos, dreapta / stânga și înainte / înapoi. O caracteristică specială a fotoliului este funcția unică de masaj cu compresie de aer și încălzirea genunchilor, precum și funcția de scanare a înălțimii utilizatorului înainte de fiecare sesiune de masaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here