Care sunt cele mai bune masini de inchiriat in Bucuresti, la costuri reduse

0
676

Atunci cand iei decizia de a inchiria o masina, probabil te orientezi in functie de anumite avantaje precum felxibilitate sau costurile reduse. Avand in vedere traficul constant din Bucuresti de la orele de varf, este recomandat sa iti inchiriezi o masina cu un consum redus sau eventual una electrica. Costurile reduse pentru potentialele reparatii, pretul mic de inchiriere sau consumul redus sunt doar cateva criterii de baza in selectarea unei masini de inchiriat in bucuresti.

Criterii de inchiriere a unei masini

Inainte de a te decide asupra masinii pe care vrei sa o inchiriezi, trebuie sa iti clarifici pentru ce ai nevoie de ea. Daca ai de gand sa inchiriezi o masina in bucuresti, ar trebui sa tii cont ca drumul din fiecare dimineata pana la munca sau de intoarcere este presarat cu o multitudine de masini. Asta inseamna ca intervalul drumului tau va fi mai extins decat in mod normal. Acest lucru se traduce prin mai mult combustibil consumat. In acest caz, ar fi mai recomandata inchirierea unei masini cu un consum redus sau a unei masini electrice.

Daca una din astepatarile tale este reprezentata de siguranta in trafic, atunci ai putea sa inchiriezi o masina care sa fie certificata in acest sens.

Costurile reduse pentru potentialele reparatii sunt un criteriu important, deoarece folosirea frecventa a masinii poate sa duca inevitabil catre situatia in care sa fii nevoit sa apelezi la un service auto.

 

Cele mai bune masini de inchiriat cu pret redus

  • Dacia Spring- este o masina electrica. Avantajul principal al acestei masini este ca nu vei cheltui bani pentru benzina sau motorina. Este o masina usor de condus deoarece este automata. Ea se poate incarca de acasa sau in statiile de incarcare special pentru masini electrice.
  • Dacia Logan- este un autovehicul manual care functioneaza pe benzina.
  • Volkswagen polo- este o masina manuala, care functioneaza si ea pe benzina. Scaunele acestei masini au un suport lombar optional si sunt o alternativa potrivita pentru a va asigura confortul de care aveti nevoie.
  • Renault Clio- este o masina cu motor diesel, manuala care se conduce foarte usor. Ea este o masina certificata ca fiind foarte sigura in trafic. De asemenea, este dotata cu cel mai mare ecran tactil cu navigare, conectata catre punctele de interes.
  • Skoda Fabia- este un autovehicul manual care functioneaza pe benzina. Principalul avantaj al acestei masini este redat de portbagaj. Acesta are dimensiuni extinse.

Asadar, alegerea masinii de inchiriat pentru tine depinde strict de asteptarile tale de la viitorul autovehicul. In prealabil, poti incerca sa faci un mic research pe mai multe modele de masini, astfel incat sa iti dai seama ce fel de masina de inchiriat ti se potriveste.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here