Iata 3 motive pentru care ar trebui sa iti cumperi un aparat drenaj limfatic pentru acasa!

0
322
aparat drenaj limfatic pentru acasa

Drenajul limfatic, parte esentiala a presoterapiei, reprezinta un tip de masaj care poate fi benefic tuturor oamenilor – in special celor ce sufera de deficiente la nivelul sistemului imunitar sau au o circulatie proasta a sangelui.

Totusi, trebuie mentionat faptul ca acest tip de masaj nu este desinat strict persoanelor ce sufera de anumite afectiuni. In unele situatii, drenajul limfatic poate avea si rol de infrumusetare, dupa cum vei vedea in cele de urmeaza. Asadar, achizitionarea unui aparat drenaj limfatic pentru acasa nu este un lucru iesit din comun – mai ales date fiind preturile practicate de cabinetele ce realizeaza astfel de masaje.

Iata cele 3 motive pentru care ar trebui sa iti cumperi un astfel de aparat, de folosit in confortul casei tale!

Muschi in permanenta relaxati, cu mai putine dureri

Principalul beneficiu al folosirii unui aparat drenaj limfatic pentru acasa este relaxarea completa a muschilor. In functie de tipul de aparat pe care il cumperi, acesta poate actiona asupra mai multor parti ale corpului – cele mai comune aparate actioneaza doar la nivelul picioarelor.

Pe scurt, poti alege zona corpului – intr-o oarecare masura – care sa fie supusa tratamentului de presoterapie in functie de durerile experimentate.

Desigur, tine minte ca muschii relaxati scad riscul de aparitie a durerilor. De exemplu, atletii, in urma unui astfel de tratament, se pot recupera mai repede dupa o entorsa sau intindere la nivelul muschilor picioarelor.

Imbunatatirea functiilor sistemului imunitar

Dupa cum probabil deja stii, un aparat drenaj limfatic pentru acasa actioneaza in mod direct asupra nodulilor limfatici din corpul tau. Acestia din urma, la randul lor, sunt conectati la sistemul tau imunitar – si deci trebuie mentinuti in cea mai buna conditie.

In urma unui tratament ce implica drenaj limfatic, este imbunatatit modul in care celulele imunitare si antigen sunt transportate in interiorul sistemului imunitar.

Prevenirea aparitiei celulitei si imbunatatirea aspectului acesteia

Dupa cum a fost mentionat, un drenaj limfatic poate avea si rol de infrumusetare. Asadar, un aparat drenaj limfatic pentru acasa poate fi folosit de absolut oricine are nevoie – fie pentru afectiuni, sanatate generala, sau frumusete.

Un astfel de aparat ofera un masaj de tip mecanic, manual, ce este extrem de benefic in combaterea celulitei. Desigur, faptul ca aceste aparate actioneaza si asupra sistemului limfatic este un bonus pentru persoanele care vor doar sa scape de celulita.

Ce trebuie sa retii atunci cand folosesti un aparat drenaj limfatic pentru acasa?

Cel mai important lucru de retinut in cazul unui drenaj limfatic este presiunea aparatului. Aceasta trebuie sa fie ideala pentru afectiunile tale – in general, trebuie evitata presiunea ridicata.

Daca observi roseata la nivelul pielii sau o usoara iritatie, este timpul sa reduci nivelul de presiune al aparatului.

In cele din urma, spre deosebire de anii trecuti, achizitionarea unui astfel de aparat nu mai este un lucru complicat. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi magazinul online ArtroMedicale – acesta dispune de o gama variata de produse medicale, concepute pentru majoritatea afectiunilor corpului uman.

Evident, calitatea este garantata de parteneriatul ArtroMedicale cu producatori renumiti din industria de aparate si echipamente medicale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here