Iata de ce ar trebui sa folosesti un soft restaurant dedicat pentru afacerea ta HoReCa!

0
114
soft restaurant

Dupa cum probabil bine stii, domeniul HoReCa se refera la hoteluri, restaurante si cafenele – pe scurt, locatii care dispun de servire tip restaurant (in cazul hotelurilor). Asadar, aceste afaceri nu isi pot desfasura operatiunile cu o simpla casa de marcat – ele au nevoie si de un soft restaurant care sa le faca viata mult mai usoara.

In cele ce urmeaza, vei afla care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa folosesti un astfel de soft pentru afacerea ta!

Ce reprezinta, mai exact, un soft restaurant?

Un astfel de soft este instalat asupra unei case de marcat si, de obicei, necesita si existenta unui monitor secundar, pentru afisarea interfetei grafice a softului. Acesta nu este un alt tip de casa de marcat si nici nu implica achizitionarea unui model mai special. Din mai multe puncte de vedere, softul este o imbunatatire adusa casei de marcat – imbunatatire in ce sens?

Ei bine, acest tip de softuri este recunoscut pentru faptul ca, in primul rand, poate gestiona comenzi multiple in acelasi timp, implicit si un volum mai mare de numerar.

Care sunt principalele avantaje ale unui soft restaurant?

Pe langa interfata grafica si posibilitatea de a gestiona mai multe comenzi, personalul tau se mai poate baza pe un astfel de soft si pentru:

  • A vizualiza detalii despre un anumit produs, precum pretul, numarul vanzarilor, dar si data vanzarilor;
  • A controla automat inventarul, prin intermediul unui proces de scanare incredibil de usor si eficient;
  • A crea rapoarte de vanzari, rapoarte privind tranzactiile cu cardul de credit, dar si rapoarte referitoare la vanzarile unui anumit angajat, printre altele;
  • A diviza meniul in mai multe sectiuni, in functie de categoriile produselor disponibile.

Totodata, un alt avantaj semnificativ pentru orice tip de afacere este faptul ca un soft restaurant incorporeaza si un proces de checkout mai eficient si mai rapid pentru clientii afacerii tale.

Care sunt principalele caracteristici ale unui astfel de soft?

In momentul instalarii acestui tip de soft in cadrul afacerii tale, te poti bucura instant de:

  • Posibilitatea de a realiza vanzari rapide;
  • Functii de contabilitate primara;
  • Inventariere produse si verificare numerar;
  • Bon fiscal in asteptare;
  • Rapoarte diverse;
  • Tiparire note de comanda si de plata;
  • Impartire sau unificare note de plata.

Acestea sunt doar cateva dintre functiile pe care ti le poate pune la dispozitie un astfel de soft, in dependenta de tipul afacerii pe care o administrezi. De exemplu, exista si softuri ce dispun de modul retetar, conceput pentru retete medicale sau de preparare a anumitor produse (ultimul aspect poate fi benefic mai multor tipuri de afaceri).

Daca nu stii de unde poti face rost de un soft restaurant si vrei sa ai unul instalat de catre o companie de top, atunci ar trebui sa accesezi site-ul TehnicaFiscala.ro. Acolo poti gasi nu numai acest tip de soft, dar si case de marcat compatibile cu acesta.

Evident, te poti bucura si de instalare, fiscalizare si instruire prin intermediul platformei mentionate. Cand vine vorba de natura fiscala a unei afaceri, TehnicaFiscala.ro este gata sa te ajute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here