Doi directori Apple discută despre o parte fundamentală a Apple Watch: „Fiecare curea exprimă dragostea noastră pentru materiale și măiestrie”

0
105

Evans Hankey, vicepreședintele Apple pentru design industrial și Stan Ng, vicepreședintele Apple pentru marketing de produs, au acordat recent un interviu pentru HYPEBEAST pentru a discuta despre brățările Apple Watch. Niște curele care, împreună cu ceasurile, ne oferă „un număr mare de combinații, de ordinul miilor” , potrivit directorilor.

 

Un design și o evoluție axate pe compatibilitatea inversă

 

De la primul Apple Watch până la viitorul Apple Watch Series 8, am avut la dispoziție un număr bun de opțiuni atunci când a fost vorba să alegem o curea pentru Apple Watch. Diferitele modele sunt combinate cu diferite culori și finisaje astfel încât să putem purta cureaua care se potrivește cel mai bine stilului nostru.

 

De-a lungul timpului ajungem să colectăm un număr mare de curele. Curele care, din fericire, sunt compatibile cu noile ceasuri, chiar și după ce acestea și-au schimbat dimensiunea. Potrivit lui Evans Hankey, această compatibilitate inversă este prioritatea numărul unu a echipei Apple Watch. Comanda de pe emag.ro Apple Watch!

 

„De la primul Apple Watch până la actualul Seria 7, interschimbabilitatea curelei a fost o piatră de temelie a produsului. Între stilul și culoarea curelei, materialul carcasei ceasului și cadranul ceasului pe care l-ați selectat și personalizat, sistemul oferă un număr incredibil de combinații potențiale, de ordinul a câteva mii. De fiecare dată când am perfecționat designul Apple Watch, ne-am străduit să menținem compatibilitatea cu versiunea anterioară, ceea ce nu a fost puțin lucru pe măsură ce a fost lansată o nouă versiune”.

 

„Pentru noi, cureaua nu se referă deloc la tehnologie – fiecare curea exprimă dragostea noastră pentru materiale, măiestrie și procesul de fabricație.”

 

Despre ce diferențiază curelele Apple Watch de curelele de ceas de la terți, Stan Ng reflectă asupra suportului celor dintâi pentru funcțiile aceluiași ceas.

 

„Un factor de diferențiere este că inovațiile pe care le facem în curelele de ceas trebuie să fie compatibile cu funcționalitatea Apple Watch. Acest lucru garantează că ceasul este confortabil de purtat, nu prea strâns sau prea larg, permițând în același timp funcții ca urmărirea ritmului cardiac zilnic, citirile de oxigen din sânge și detectarea încheieturii mâinii, care vă permit să utilizați Apple Pay sau să deblocați iPhone-ul în siguranță, fără a vă autentifica de fiecare dată.”

 

Intrând în detaliile diferitelor curele, Evans le descrie pe unele dintre cele principale, cum ar fi bucla Solo, bucla Solo împletită și cureaua de piele.

 

„Solo Loop este, fără îndoială, cea mai simplă și mai ambițioasă curea de ceas pe care am făcut-o vreodată. Posibil, pentru prima dată în istoria ceasului, am îndepărtat toate cataramele, clemele și excesul de material necesar pentru dimensionare.”

 

„Blaid Solo Loop împărtășește aceeași arhitectură fundamentală, dar este creată prin împletirea a 16.000 de fire de poliester reciclat în jurul firelor subțiri de silicon și apoi tăierea cu laser pentru a asigura o lungime exactă pentru o potrivire personalizată.”

 

„Și apoi Leather Link este o altă premieră de acest gen. Cureaua din piele este realizată din piele flexibilă realizată manual, cu magneți flexibili turnați încorporați în fiecare curea.”

 

Adevărul este că, într-un dispozitiv la fel de personal precum Apple Watch, a putea găsi cureaua potrivită este esențială. Un ceas are o componentă grozavă de modă și imagine, așa că posibilitatea de a alege dintr-o astfel de varietate este ceva ce am apreciat încă de la prima Seria 0 a ceasurilor inteligente Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here